Спорт

Разпуснаха етърци до 6 януари, Иван Иванов и Ивайло Димитров се присъединиха към Даниел Младенов, оставането на Руменов е под въпрос

До 6 януари ще почиват футболистите на „Етър ВТ“. Част от играчите си тръгнаха веднага след мача с „Ботев“ (Враца), основната група бе разпусната от старши треньора Петко Петков в събота. Всеки от състезателите получи индивидуален план за работа през ваканцията. Със сигурност с отбора се разделят централният защитник Иван Иванов и нападателят Ивайло Димитров, които бяха привлечени по време на есенния полусезон от бившия наставник Росен Кирилов. Кои други ще бъдат освободени, ще стане ясно след завръщането им за началото на зимната подготовка.

По-деликатен е въпросът с халфа Румен Руменов, за когото се появиха информации, че сам е пожелал да разтрогне договора си с “виолетовите”. На този етап двете страни не са се разделили по взаимно съгласие, но не е изключено това да се случи.

През лятото Руменов бе искан от „Ботев“ (Пловдив). Към момента интерес към него проявяват от „Арда“ (Кърджали) и „Локомотив“ (Пловдив).

Преди няколко дни Даниел Младенов също напусна „Етър ВТ“ и вече е футболист на „ЦСКА 1948”.

Плановете за зимна подготовка предвиждат лагер в Анталия, възможно е преди тръгването да има още един лагер в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *