196 четения

Ясни първенците в Анкетата за спортист на годината на В. Търново, обявяват ги в сряда

Четири великотърновски клуба имат по двама състезатели сред попадналите в топ 7 при мъжете и жените, юношите и девойките в Анкетата за спортист на годината. Това са автомобилният „Мегапорт рейсинг“, по борба – „Етър Виктори“, по конен спорт „Калоян“ и по модерен петобой – „Царевец“.

Гласуването за избор на най-добрите спортисти на старата столица за 2019 година се проведе в петък в сградата на Общината. Във вота се включиха членовете на Постоянната комисия по младежта и спорта във Великотърновския общински съвет, журналисти и експертите по спорта в общината.

В категорията за мъже и жени най-много гласове получиха (публикуваме ги по азбучен ред) следните седем състезатели: Деян Гемиджев (лека атлетика), Емил Денев и Мирослав Ангелов (автомобилизъм), Николай Викторов (борба), Самуил Донков (спортна стрелба), Тинко Банабаков (бокс) и Цветелина Цанева (конен спорт). В категорията за юноши и девойки в топ 7 са: Ана Ангелова (конен спорт), Денислав Арсов (картинг), Здравко Баблаков (плуване), Калина Козлева (спортна гимнастика), Марин Маринов (борба), Симеон Събев и Тонислав Събев (плуване).

В анкетата за най-добър треньор номинации получиха Александър Луканов, Евгени Донев, Калояна Крумова и Николай Викторов. Официалното обявяване на резултатите и награждаването на призьорите ще бъде на 18 декември (сряда) от 11 часа в Ритуалната зала на Община Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!