227 четения

Приятели от Лясковец организират поредица от благотворителни събития

Акции да посрещнат достойно Коледните празници социално слаби семейства и деца от домове в региона инициира група приятели от Лясковец. Делян Николов, Мартин Чолаков, Цветан Петров, Стефан Цонев и Ивайло Тодоров ще организират три прояви, на които ще се събират средства, дрехи и стоки от първа необходимост.

Първата ще бъде на 18 декември в парк „Марно поле“ във Велико Търново, където в 19:00 часа ще бъде обособен пункт на инициативата.

„На 19 декември същата проява ще се проведе пред Летния театър в Горна Оряховица, отново от 19:00 часа. Основното събитие, на което очакваме да съберем най-много дарения, е концертът, който организираме на 20 декември от 18:30 часа в залата на читалище „Напредък – 1870“ в Лясковец“, това сподели Йордан Михайлов, един от инициаторите.

На сцената ще се изявят народната певица Вяра Петрова, балет „Ритъм“, театрална група „Мелпомена“, коледарска група при клуб „Млад етнограф“, танцово студио „Динамик“ – В. Търново, клубът по спортна акробатика „Джим Денс“ в Горна Оряховица и други.

Едно от семействата, които ще получат дарение, е това на Светла Гогева от Драганово, за което „Борба“ разказа преди седмици.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!