83 четения

Регионалната пожарна с награда от конкурс за добри практики

РД ПБЗН – В. Търново, спечели грамота в конкурс за добри практики и иновации в дейността на администрацията. Конкурсът е организиран от Института по публична администрация към Министерския съвет, а грамотата бе връчена на специална церемония в София на комисар Красимир Кръстев от изпълнителния директор на Института.

Конкурсът се провежда в три категории – управление на хората, технологични решения и социална отговорност. Регионалната дирекция на пожарната във В. Търново участва в категорията „Социална отговорност“ с практиката „Изграждане на площадка за пожарна безопасност“ в центровете за превенция и спорт в малките населени места в региона.

„Участието ни бе мотивирано не само от желанието да популяризираме работата на дирекцията в сферата на превенцията и работата с деца, но и да стимулираме служителите да продължават да работят със същото усърдие и мотивация за изграждане на знания и умения у децата и младежите за правилно поведение и защита при бедствия“, каза комисар Красимир Кръстев. Той благодари на партньорите си – Община Велико Търново, Сдружение „Св. Иван Рилски“ – с. Балван, ОДМВР – В. Търново, и Съюза на пивоварите.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *