2887 четения

Доволни сме от посрещането на 8 декември в „Интерхотел В. Търново“, не може един да говори по Нова ТВ от името на цялата група

Във връзка с излъчения репортаж по Нова ТВ в „Здравей, България“ искам да се разгранича от твърденията на репортера Георги Георгиев и събеседника му. Не е подаван сигнал от групата студенти, явно само от участващия в репортажа. Не е коректно да се говори от името на цялата група. Аз съм доволна от обслужването в „Интерхотел В. Търново“. Не съм имала проблем нито с уреди, нито с топла вода, нито с неремонтирани стаи, доколкото знам, хората около мен в момента на престоя също не са се оплаквали от такива проблеми и тъй като не са подавали сигнали до рецепцията, би следвало да не са имали подобни проблеми. В стаята ми не е било студено. Счупени врати не е имало, случаят със забравения ключ отвътре беше решен по оптимално най-добрия начин от служителите на хотела, за което аз съм благодарна.

Не е коректна информацията в самия репортаж, че е капарирана сумата от 108 лв., защото това беше общата сума на пакета за празника, капарото беше 54 лв. на човек. Дори 10-ият човек, който беше включен в офертата, се отказа да дойде в последния момент и неговият пакет от 108 лв. беше опростен, въпреки че хотелът не беше уведомен предварително за неговия отказ, за което отново съм благодарна. Не е имало мръсни възглавници и матраци. Не е имало проблем с празничната вечеря – тя отговаряше на стандартите на тристепенното меню с включени и напитки.

Некоректно е представена информацията „единствено пред камера се осмели да разкаже това момче“, защото не са питани всички студенти да говорят, а и не са и имали намерения да говорят и да се оплакват, тъй като не са подавали сигнали, това е некоректно употребен израз в репортажа.

Нашата група беше настанена в ремонтирана част на хотела. Бяхме уведомени за неработещия спа център и това не е адекватен аргумент на студента в репортажа.

Не сме искали и не сме търсили обезщетение. Благодаря ви за престоя в хотела! Разграничавам се категорично от аргументите, използвани в този репортаж, като гост на хотела в периода 7 – 9 декември.

Ангелина Грозева

Организатор на групата студенти, празнували в „Интерхотел Велико Търново“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *