5835 четения

„Тойота” отвори ново представителство във Велико Търново

Японският концерн заложи на опита и авторитета на инж. Банко Банков и го направи оторизиран представител

 

АВТОМОБИЛНАТА МАРКА С НАЙ-ВИСОКА СТОЙНОСТ В СВЕТА ИМА НОВО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. „Тойота” заложи на опита и имиджа на инж. Банко Банков, който вече представлява японския концерн. За откриването на новия продажбено-сервизен център в болярския град пристигна заедно с екипа си Вайос Доцикас – изпълнителен директор на „Тойота Балканс“ ЕООД, официален вносител и дистрибутор на марките „Тойота” и „Лексус” за България. Той бе приятно изненадан от дизайна и екипа на новото представителство, както и от радушното посрещане. Гостът бе приет от кмета Даниел Панов.

Фирмата на инж. Банков „ТСЦ Велико Търново“ АД е новият оторизиран представител на „Тойота” във Велико Търново и региона. С нея продажбено-сервизните центрове на марката в страната наброяват четиринадесет обекта и представляват автомобилна мрежа с широко покритие и удобство за клиентите.

„Като автомобилна марка с най-висока стойност в света вярваме, че безупречното обслужване на клиентите и близостта ни до тях е от съществено значение за удовлетвореността и високото доверие, на което се радваме. Разполагаме с изключително добре развита мрежа от оторизирани представителства в страната и съм щастлив, че днес в семейството на „Тойота” в България се присъединяват и партньорите ни от „ТСЦ Велико Търново“ АД, които имат дългогодишен опит в автомобилния бизнес и припознаха безкомпромисните глобални стандарти на марката като част от своята философия. Клиентите ни от старопрестолната столица и целия регион заслужават безупречно обслужване и сме уверени, че ще можем да го осигурим благодарение на новия ни оправомощен търговец”, каза Вайос Доцикас.

Инж. Банко Банков (вляво) и г-н Вайос Доцикас
Инж. Банко Банков (вляво) и г-н Вайос Доцикас

Модерният продажбено-сервизен комплекс се простира на обща площ от 1300 кв. м и се състои от панорамен шоурум зона и обслужваща част, която включва механичен сервиз, пункт за годишно-технически прегледи и авторепаратурен сервиз. Разположен е на една от най-добрите градски локации в района, на главния път София – Варна и пътен възел „Качица“.

МОДЕРНИЯТ МЕХАНИЧЕН СЕРВИЗ МОЖЕ ДА ОБСЛУЖВА СЕДЕМ АВТОМОБИЛА ЕДНОВРЕМЕННО. Клиентите на „Тойота” могат да се възползват от пълно сервизно обслужване от екип висококвалифицирани и обучени специалисти по съвременните глобални стандарти на японската марка.

„Тойота” е най-големият производител на автомобили в света. Освен едноименната си марка прави и марките „Дайхатсу”, „Хино” и „Лексус”. 40% от автомобилите биват сглобени в Япония. В световен мащаб фирмата има около 325 000 работници в 50 завода. Логото на компанията е стилизирана тъкачна совалка, тъй като в началото компанията е произвеждала станове.

Работното време на комплекса във В. Търново е между 8:30 и 17:30 ч. от понеделник до петък и от 9:00 до 14:00 ч. в събота. Клиентите могат да посетят и уебсайта на представителството на адрес http://veliko-tarnovo.toyota.bg/.

Стилян НАЙДЕНОВ

 

 

2 коментара за “„Тойота” отвори ново представителство във Велико Търново

 • 18.12.2019 в 15:17
  Permalink

  Тойотката е просто имитация на автомобил и скоро няма да достигне прекрасните НЕМСКИ автомобили.

  Отговор
  • 19.12.2019 в 13:27
   Permalink

   пхахах „Ти Тойота карАл ли си?!“ Не се излагай с такива коментари, колега…

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!