5 неща от външния вид на мъжа, на които жените обръщат внимание

Първото впечатление е много важно. На коледното парти или по празниците, може да срещнете жена, която да привлече вниманието ви. Независимо дали всичко ще е случайност или ще имате уговорка, трябва да се погрижите за детайлите, защото за разлика от мъжете, представителките на нежния пол няма да пропуснат нищо от външния ви вид, пише Tialoto.bg.

Преди да отидете на купона или вечерята, няколко дни преди това се погрижете за вашата визия. Първо се погледнете в огледалото и помислете дали има нещо, което може да промените. Не е нужно да се подстрижете по последните модни тенденции, а просто да обърнете внимание на някои стърчащи косъмчета, които сте оставили да растат свободно.

Вежди, нос, уши

Да, сигурно ще кажете, че мъжете, които си скубят веждите или ходят при специалист, за да им ги оформи, са с различна сексуална ориентация. Но това твърдение въобще не е вярно. Ще направите по-добро впечатление, ако от носа и ушите ви не се подават косми. Огледайте и бузите си и ако не можете да се справите с пинсетата, потърсете помощ на професионалист.

Помислете за подстрижка, ако скоро не сте посещавали фризьора си и косата ви е по-дълга от обичайното. Жената, с която излизате със сигурност ще забележи, ако имате „обрасъл“ врат и свръхголеми бакембарди.

Жените предпочитат по-поддържани мъже. Избръснатата брада и новата прическа със сигурност няма да останат незабелязани.

Усмивка

Заставайки срещу вас, жената ще се фокусира върху устните ви. Според читатели на WomansHealth, първото нещо, което дамите забелязват у един мъж, отивайки на среща, е усмивката и неговите зъби. Тя едва ли ще иска да ви целуне, ако те са жълти или има останала храна между тях.

Освен миенето с четка и паста за зъби, може да помислите и за избелване. Дръжте пакетче дъвки в себе си. Може да ги използвате ежедневно, особено ако пушите непосредствено преди срещата. Също така, ако ядете нещо преди да се видите, се погрижете за дъха си.

Обилно окосмяване по гърдите

Някои жени са прекалено стриктни към външния си вид. Те ходят редовно на коламаска или се епилират. Ето защо им прави впечатление, ако от деколтето на пуловера или ризата се подава „гъста растителност“. Не е казано, че трябва да се подложите на коламаска само заради това, че имате шанс да преспите с една жена, но все пак, ако до момента сте били необвързан, трябва да се погрижите за някои свръхокосмени части по тялото.

Ако нещата се развиват нормално и чувствата са взаимни, на нея ще ѝ е много по-приятно да ви докосва, ако подрежете или обръснете гърдите си.

Ръцете и ноктите

Има мъже, които са с прекалено груби ръце заради своята професия. Използването на строителни материали, например, може да изсуши и раздразни кожата, но за това има специални кремове, които да овлажнят и омекотят.

Винаги при среща двама души се здрависват. Подавайки ръка веднага може да усетите реакцията по изражението ѝ на лицето. На никоя жена няма да ѝ е приятно да държи ръка, която направо драска.

Погрижете се не само за хидратирането на кожата на ръцете, но и за състоянието на ноктите. Трябва да премахнете мръсотиите под тях и да ги изрежете внимателно с нокторезачка. Ако някои плочки се разслояват и чупят, идете на маникюрист или си купете пила, с която да ги оформите по-добре.

Парфюм

Тук няма спор, разминавайки се с една жена на улицата, тя може да познае с какъв парфюм сте. Естествено, ако миришете на пот, цигари или разни други миризми, по-скоро ще отблъснете тази, която харесвате, отколкото да я привлечете.

Взимайте душ редовно и ползвайте дезодорант или ролон против изпотяване. А при избора на парфюм, заложете на по-леките аромати. Прекалено силната миризма също не е препоръчителна, затова не изпръсквайте целия флакон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.