1522 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 20 – 31 декември

Здраве: През последната десетдневка на декември балансирайте емоциите си и не си причинявайте излишен стрес, който може да се отрази на здравето ви, като понижи имунитета и ви направи податливи на вируси и инфекции. Спестете си напрежението и се насладете на предстоящите празници. Около Коледа си починете хубаво, включително и се наспете. Новолунието ще ви помогне да заспивате по-лесно и да се будите по-късно от обичайното. Режимът на празници и еднодневни делници не е най-нормалният за организма, затова се хранете редовно и спазвайте физеологичните почивки. И се наслаждавайте на всяка среща и на взаимоотношенията в едни от най-топлите и уютни празници от годината.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са 20, 23, 24, 25, 28, 29 декември. Неблагоприятни дни: 21, 22, 23, 26, 27, 30, 31 декември. Коламаска можете да направите на 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29 декември. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези СПА процедури.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на често, особено в празничните дни, когато всички имаме склонността да преяждаме. Постната храна на 24 декември е задължителна не само на вечеря, а и през целия ден. Ако сте спазвали Коледен пост, започнете с леко захранване на Христовден и избягвайте мазните гозби. Лунната диета протича на 26 декември през целия ден с настъпване на фаза новолуние. Трудно е да се спази, а и през целия ден ще се чувстваме подути. Избягвайте солта. В новогодишната нощ, ако имате право на избор, заявете рибно меню. Ще ви се отрази прекрасно на тонуса. Не прекалявайте с алкохола!

Основни звездни аспекти: В последната декемврийска десетневка празничното настроение е приповдигнато от движението на Луната в Стрелец на Бъдни Вечер и Коледа. 26 декември оставете за пълна почивка и релаксация. Не се натоварвайте с нищо и не забравяйте да си пожелаете поне едно желание. Ще се сбъдне, защото е новолуние. А новолунието в Козирог ще ви помогне да усетите щастието, което грее в чуждите очи, приемайки го за свое. Лишете се от склонността да завиждате. Бъдете по-благородни и ще видите, как светът става по-добър и красив. Слънцето навлиза в Козирог, а Венера – във Водолей. Заложете на по-екстравагантния си външен вид, с който ще привличате погледите на другите хора в празниците и в делничните дни, а и на връх Нова година. Заредете се с много настроение, защото тригонът между Меркурий и Уран на 30 декември предполага към положителни емоции. Потърсете нови цели за 2020-а година, планирайте действия и се предизвикайте да бъдете по-активни. Имайте големи очаквания за новото десетилетие на 21-ви век и ще видите, че частичка по частичка надеждите ви ще започнат да се оправдават след 01.01.2020 г.


ОВЕН

Прекалени амбиции

През последната десетдневка на декември вие сте мобилизирани да свършите цялата работа на този свят, сякаш светът е на приключване. Няма такова нещо. Изтичат последните дни само на тази година, а от следващата отново ще имате възможност за изява и действие. Не пропускайте хубавите моменти, на които можете да се насладите вкъщи със семейството си около трапезата или пред телевизора – на кой както му харесва. Дните до края на годината ще преминат с шеметна бързина, а доста голяма част от амбициозните ви планове ще останат неизпълнени. Не се притеснявайте. В новогодишната нощ бъдете център на вниманието.


ТЕЛЕЦ

Пътувайте около празниците

За разлика от Овните, които са тръгнали да гонят непостижими цели до края на годината, вие сте в другата крайност – търсите си причина, за да отбиете номера или просто да се приберете по-рано вкъщи. Не за да стоите повече време у дома, а за да планирате поредното празнично пътуване. Ще се чувствате най-добре по Коледа и Нова година, ако сте на друго място, ако гостувате или просто се оставите на услугите и организацията на някои от любимите си хотели. Повече от ясно е, че сте си взели отпуск до края на годината, а дори и да не сте – едва ли ще се почувства присъствието ви на работното място. Просто вие сте в празнично настроение…


БЛИЗНАЦИ

Бонуси

За вас последната декемврийска десетдневка е изпълнена с противоречия. От една страна, харчите безразборно и искате да си купите колкото се може повече неща за празниците. От друга страна, давате си сметка, че свършвате спестяванията си и започвате да излизате на червено. Добрата новина е във финансовите бонуси, които ще получат мнозина от вас за празниците. Това е чудесен повод да се успокоите и да купите подаръци на любимите си хора. Празниците изкарайте в семейна обстановка. Едва ли ще се чувствате добре, ако сте на заведение или пътувате. Имате нужда от почивка, релакс и отпускане. Позволете си го. Вземете си отпуск между Коледа и Нова година.


РАК

С близките по празниците

За вас следва едно от най-хубавите времена в годината. С трепет се подготвяте за семейните празници и прецизно изкусурявате всеки детайл по това, което мислите да направите. Най-щастливо ще изкарате дните, ако сте вкъщи със семейството. Дори и да пътувате, направете го отново с цел да посетите роднини и близки. Честите събирания около трапезата са причина и за тежестта в стомаха ви. Хапвайте по малки количества и не прекалявайте с мазното, както и с храните, които са богати на остри и люти подправки. Новогодишните празници отново изберете да прекарате вкъщи или на заведение със семейството си. Ще бъдете повече от щастливи.


ЛЪВ

Натоварени до последно

Последната десетдневка от декемрви за вас е повече от натоварена. Сещате се за толкова много недовършени дела, които чакат да бъдат финализирани до края на годината… За мнозина отпускът е просто неосъществим и ще си ходите на работа през всичките делнични дни от периода. Не се сърдете на никого и не прехвърляйте вината върху колегите си. В случая сте си виновни вие, защото през последните месеци така и не си създадохте организация, за да свършите всичко в срок. По празниците не критикувайте, а бъдете по-мили и дружелюбни, за да не развалите идилията. Като цяло, недоволството ви е силно изразено. Потискайте го.


ДЕВА

Позитивен период

Вие се радвате на един прекрасен завършек на месец декември и 2019-а година. Последната десетдневка е изпълнена с положителна енергия и добри моменти. С шансове да се порадвате на живота, който живеете, повдигайки неговото качество. Обърнете внимание точно на това – на малките радости, които изграждат ежедневието ви. Празниците прекарайте и със семейството, и с роднините, но и с приятелите си. Това е времето, когато мнозина се завръщат отново в града. Използвайте момента да изпиете по чаша чай и да си поприказвате за няколко часа. Делниците до края на годината няма да са прекалено активни. Завършете по-важните си дела до Бъдни вечер.


ВЕЗНИ

Не забравяйте почивката

И за вас се очертава период на почивка и възможност да бъдете повече време с близките и семейството си. Последната декемврийска десетдневка е изпълнена с хармония във взаимоотношенията и с едно общо наслаждаване на момента, когато сте заедно с най-близките си хора. В делничните дни бъдете адекватни и свършете максимално работа, без да отлагате нищо за утре. По празниците си осигурете спокойствие и сън. Нуждаете се от почивка, малко повече време вкъщи на топло, завити с одеало и дочитащи любима книга. Така ще изглеждат следващите дни за вас. Насладете им се.


СКОРПИОН

Срещи с приятели

Повече от прекрасни ще бъдат последните декемврийски дни за вас. Годината изтича, а вие сте доволни от всичко, което ви се случи и продължава да ви се случва и към момента. През делничните дни от периода до края на месеца не пропускайте възможността да се срещнете с интересни хора, които могат да ангажират вниманието ви с идеи за идната година. Време е да мислите за бъдеща реализация. Празничните дни прекарайте както със семейството, така и с приятелите си. Не забравяйте, че мнозина от тях идват точно по празниците в града и сега е подхоящият момент да се видите и да си споделите това-онова. Новогодишната нощ ще изкарате най-добре, ако сте на заведение и то – в по-шумна компания.


СТРЕЛЕЦ

Върнете заеми, приберете заеми

Последната декемврийска десетдневка идва при вас с много възможности за реализация през делничните дни. Също така и изисква от вас да направите финансов анализ на отминаващата 2019-а година, както и план за идващата 2020-а. Приходи, разходи, разчети… Това ви е работата сега. Не на последно място ще е добре да се обадите на своите длъжници и да им поставите срок за издължаване до Коледа. Вие също се разплатете с когото трябва. Посрещнете празниците вкъщи. В уютна и топла обстановка с домашно приготвена храна. Насладете се на момента. През делниците между Коледа и Нова година, ако нямате важни въпроси за разрешаване, си вземете отпуск. Имате нужда от почивка.


КОЗИРОГ

Извънредна работа

През последните дни от месец декември, а и от 2019-а година вие сте в отлично настроение. Слънцето навлиза във вашия знак и въпреки че това формира традиционната за това време Сатурнова дупка в живота ви, вие се чувствате щастливи. Подгответе се за по-големи отговорности на работното място от обичайното. Оказва се, че докато другите си почиват, вие ще бъдете ангажирани с важни дейности около приключването на календарната година. Не се ядосвайте. Всеки път е така. Все някой нещо не е свършил навреме и хората разчиат вие да наредите пъзела. Ще се справите. По празниците сте в добро настроение и привличате вниманието на всички около себе си. Очаквайте бонуси и приходи.


ВОДОЛЕЙ

Избягвайте шума

Последната десетдневка от декември за вас ще бъде време за преоценка и анализ на отмиаващата 2019-а година. Отстрани изглеждате незаинтересовани и мързеливи. Сякаш нищо не ви вълнува от това, което се случва на работното място. Не е така. Вие просто сте замислени и си спомняте всеки детайл от годината. В съзнанието ви в момента е каша, но нещата лека-полека ще се подредят. Вземете нужното време за себе си и за този анализ, който правите. Не позволявайте никой да ви се намесва и да диктува ежедневието ви. Коледните празници искат от вас почивка. Наспете се. Нова година посрещнете вкъщи, в тиха обстановка пред телевизора и с нещо вкусно на трапезата. Избягвайте шума.


РИБИ

Време е за купон

Краят на 2019-а година за вас е доста приятно време, в което се редуват почивни и работни дни. По време на делниците вие сте ангажирани главно със срещи с клиенти или хора, от които зависи работата ви през следващата година. Не пропускайте традиционния Коледен банкет или фирмено парти, където ще бъдете душата на компанията. Коледните празници прекарайте вкъщи, но и излизайте по-често на срещи с приятели. Имате нужда да общувате и да споделяте. Новогодишната нощ ще бъде вашият момент за луд празник. Прекарайте я в по-голяма компания, но не прекалявайте с алкохола. Посрещнете Новата 2020-а година с усмивка и надежди.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

20 декември. Привидно сдържани Стрелци, в първите години от живота си сте плахи, нерешителни и изтъкани от страхове натури. За щастие, винаги настъпва един момент на бурно пробуждане и в зрелите си години обръщате картата и ставате все по-самостоятелни, отстоявате принципите си и сте движеща сила за обществото, в което живеете. За вас е важно мощното духовно пробуждане, което ще ви помогне да изживеете смислено живота си. Добре да се стремите към него.

Годината в периода 21.12.2019 – 20.12.2020 ви носи сигурна финансова стабилност, повече доходи и шанс да си стъпите на краката от материална гледна точка. Не теглете безотговорно кредити и кътайте грижовно всяка спечелена стотинчица. Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

21 декември. Щастливи хора сте вие, особено ако сте родени под знака на Стрелеца. Контактни и общителни, често се превръщате в магнит за привличане на неподходящи познанства. Това е слабата ви черта, дори и да сте родени в Козирог. Предпазвайте се от лицемерите. Научете се да ги преценявате правилно.

От днес навлизате в емоционална и завършваща година. Важно е да не започвате нищо ново, а просто да докарате докрай стари, изостанали дела. Здраве: Възможни са чести главоболия и високо кръвно налягане.

22 декември. Избрали сте си дата на кармична разплата, за да заплатите с трудности по пътя си някои допускани в миналите си прераждания грешки. Най-важната заръка към вас е да се научите на прозорливост и предпазливост, да слушате малко повече хората, които ви обичат и подкрепят, защото техните съвети ви помагат повече, отколкото очаквате.

Навлизате в чудесна година на ново и успешно начало. Планирайте го и го поставете внимателно и решително. Към него прикрепете плановете си за идните девет години. Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния пулс. Не се претоварвайте физически.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *