47 четения

Евродепутатът Ева Майдел подкрепи коледната инициатива на Центъра за настаняване от семеен тип в старата столица

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, която има Европейски информационен офис във Велико Търново, изпрати коледни картички до своите партньори и съмишленици в региона, изработени от арт работилницата при Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост.

„Община Велико Търново е една от най-ефективните у нас по отношение на работата в сферата на социалната дейност. Важно е, че продължават да се изграждат и нови услуги, така че възможно повече деца и граждани в неравностойно положение да получават адекватна подкрепа. От изключително значение е обаче и ние като общество да бъдем по-толерантни и помагащи на всички хора в затруднение, не само в празнични дни, а редовно”, заяви Ева Майдел.

Евродепутатът редовно подкрепя социалните услуги в община Велико Търново. Освен ежегодното участие в празници и инициативи покрай Коледа, Великден, Баба Марта, през 2017 г. тя дари специализирани прибори за хранене по време на посещение в Дневен център за деца с увреждания „Дъга“ във Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *