516 четения

Петко Петков не пуска играчи на „Етър ВТ“ в други клубове

Лагери в Сандански и Анталия ще имат „виолетовите“ през зимната подготовка

Новият старши треньор на „Етър ВТ“ Петко Петков заяви категорично, че иска да запази състава на отбора и очаква играчите да си изпълнят договорите с клуба. Той направи изявлението по повод зачестилите информации около напускането на Румен Руменов в посока „ЦСКА – София”.

„Доволен съм от това, което видях като качества у момчетата, и искам да запазя всеки един футболист. Спекулациите по медиите в последните дни не отговарят на истината. Не става въпрос само за Руменов. Държа да спомена, че всички останали играчи си имат действащи договори с „Етър“, всичко им е платено и те са футболисти на великотърновския клуб. Ще разчитам на всички играчи, имат си договори и очаквам да си ги изпълняват. Несериозно е да се говори, че „Етър“ е едва ли не разграден двор или се разпадал. Финансиране има, възнагражденията се плащат. Да, има леки забавяния, но това не е само при нас и е поправимо“, заяви Петко Петков. На този етап селекцията е на дневен ред в неговата работа, като желанието му е да привлече още някой добър футболист, който да подсили отбора.

„В момента, в който сключим договор с нов играч, ще го оповестим. На 6 януари събираме играчите за начало на подготовката. От 8 януари заминаваме на едноседмичен лагер в Сандански, а после ще бъдем в Анталия. До 31 януари ще останем в Турция, където са планирани няколко контролни срещи“, обяви Петко Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *