99 четения

Поздрав на Д-р Кристиян Кирилов

Уважаеми жители на община Свищов,

Приемете моите най-искрени поздравления по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници!

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, отправям сърдечни пожелания за много здраве, благополучие и радост в домовете Ви, а Новата 2020 година да е по-щедра, мирна и добра!

Скъпи съграждани, 2019-а беше една динамична година, през която завършихме цикъла на успешно четиригодишно управление и получихме Вашето доверие отново. Работихме упорито и решенията, които взехме в Общински съвет – Свищов, бяха продиктувани единствено от стремежа да направим живота на жителите на общината по-добър и да оправдаем Вашето доверие.

Вярвам, че с Вашата подкрепа, градивна критика и конструктивен диалог помежду ни ще успеем да извървим пътя към просперитета на нашата община. Убеден съм, че с подкрепата на правителството и обединени от каузата за добруването на община Свищов, поставихме основите на ново начало, което ни води към успеха, към който всички се стремим.

Мили хора, нека в Коледната нощ забравим различията помежду ни и потърсим в сърцата си онази топлина, която ни кара да бъдем по-добри един към друг. Многовековната ни история е доказала, че един народ е силен, когато е обединен, и аз вярвам, че с добра воля, чисти сърца и общи усилия заедно ще постигнем много!

Желая Ви весели празници и щастлива Нова 2020 година!

Д-р Кристиян Кирилов

Председател на Общински съвет – Свищов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *