ЕленаПолитика

Поздрав на Инж. Дилян Млъзев

Весели, светли и благословени празници!

Уважаеми съграждани,

Скъпи гости и приятели на община Елена,

В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, и на прага на Новата 2020 година. Всички ние посрещаме това време на годината с радост и вълнение, с очакване да сме заедно с най-скъпите си хора и с надежда за ново, по-добро начало.

Озарени от светлото чудо на Рождество Христово, забравяме лошото и отваряме сърцата си за добротата, даваме сила и подкрепа на слабите, утеха и надежда на страдащите. И всяка грижа за ближния и солидарност с чуждата болка ни правят достойни хора.

Коледа е светъл празник и послание за добротворство, за сътворяване по едно малко чудо всеки ден, за да сме удовлетворени и готови за предстоящите дела.

Изпращаме една нелека, но резултатна за община Елена година. Приключихме важни инфраструктурни проекти, бележим напредък при реализацията на други, полагаме основите на нови. Работим за съхранение и популяризиране на културно-историческото наследство, провеждаме все по-интересни и съдържателни събития, празниците ни се радват на небивал интерес. Град Елена и районът се развиват и утвърждават като добро място за живеене и привлекателна туристическа дестинация.

Новата година идва с още по-големи предизвикателства. Ако сме заедно и се подкрепяме, ще се справим. Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия доведем до успех всяко едно дело. Да си пожелаем 2020 година да е спорна и ползотворна, да влезе във всеки дом с много здраве, късмет, мир и любов.

Честито Рождество Христово!

Весели, светли и благословени празници!

Инж. Дилян МЛЪЗЕВ

Кмет на община Елена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *