348 четения

Поздрав на Румен Павлов

Скъпи съграждани,

Уважаеми гости и жители на община Стражица,

 

С огромна радост и вълнение Ви поздравявам с настъпващите светли християнски празници – Рождество Христово и предстоящата Нова година!

В очакване на Благодатния огън на Рождество Христово нека сърцата ни се изпълват с топлота и обич, с благодарност и уважение. Защото Коледа е надежда и обещание за щастие и добри дела.

В навечерието на най-светлите празници се обръщам към Вас с пожелания за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите, вяра в Христовото Рождество и любовта между хората. Именно съхраняването на тези ценности ни прави по-силни и по-успешни!

Нека през следващата година да имаме много нови поводи да се гордеем с постигнати резултати, повече реализирани проекти и по-добри условия за развитие и живот в община Стражица!

Нека и всичките наши дела бъдат увенчани с успехи и носят удовлетворение и радост, а мирът и радостта от празниците да ни съпътстват през цялата година.

В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко Ваше начинание. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото.

Да посрещнем щастливи и уверени в силите си настъпващата 2020 година!

Честита Коледа!

Благодатна Нова година!

 

Румен Павлов

Кмет на община Стражица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!