Какво вещаят звездите за 7 януари, вторник

Прогноза за 7 януари, вторник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 4.10 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 14.26 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхиалната система, кръста, гръбначния стълб. Добре протичат профилактиката и лечението на белодробни заболявания, хроничен бронхит и кашлица. Проветрявайте по-често помещенията, в които стоите.

Красота и външен вид: Денят е прекрасен за направата на релаксиращ и отпускащ масаж на цялото тяло. Добавете ароматни свещи и ароматни масла. Не престоявайте в парна баня, противопоказно е. Денят е благоприятен за подстригване на косите.

Хранене и диета: Спазвайте хранителен режим, който снабдява организма с всички нужни витамини, минерали и вещества. Избягвайте бялото брашно и захарта. Особено полезни днес са мазнините, защото спомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколадът, приет под формата само на едно блокче, доставя необходимото удоволствие. Не прекалявайте обаче с неговото количество.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 14.26 часа.

Звездни аспекти за деня: Активен е днешният вторник. Луната и Марс са в опозиция, която изисква да влеем излишъка от енергия в продуктивни дейности, а не в агресия и конфликти с хората около нас. Владейте нервите.


ОВЕН

Сдържайте емоцията

Денят ви ще бъде пълноценен и изпълнен с предизвикателства. По всякакъв начин обаче вие желаете да го провалите заради нервността си. Заяждате се с хората около себе си почти без причина. Търсите повод за конфликт и накрая идеите ви ще останат несподелени и нереализирани. Не си заслужава.


ТЕЛЕЦ

Пазете се от ласкателите

Денят е емоционален и затова е добре да бъдете особено внимателни, в какво влагате парите си. Възможно е да сключите сделка в този неподходящ за подобно начинание ден. Бъдете нащрек за ласкатели, галещи егото ви. Те търсят начин, как да ви оплетат в мрежите си, за да искат заем още утре от вас.


БЛИЗНАЦИ

Претрупани от задачи

Претрупани сте със задачи, ангажименти и различни по вид дейности, които в момента вършите паралелно. Нормално е да сте разсеяни и да забравяте някои подрбоности. Не се сърдете на близките си, които искат внимание повече от всичко. Сега няма как да им го дадете напълно.


РАК

Подбирате събеседниците

Във вторник работите мудно, но за сметка на това сте в отлично настроение, което предавате и на хората около себе си. Всъщност, днес подбирате много внимателно всички, с които си общувате. Избирате да говорите с онези от колегите и приятелите, които са настроени позитивно като вас.


ЛЪВ

Внимавайте с кого се обграждате

Чувствате се отлично. За пореден път сте в центъра на вниманието, но е добре да сдържате емоцията. Както можете да сте заобиколени от хора заради усмивката си и доброто си настроение, така и може да се обградите с опоненти, които постоянно да спорят с вас и да си причинявате взаимно неприятни преживявания.


ДЕВА

Откажете

Не се наемайте да свършите нещо, за което нямате достатъчната предварителна подготовка и компетентност. Не искайте да направите услуга само защото трябва да демонстрирате своята доброта и отзивчивост. В дни като този е по-добре да кажете думичката „не“, отколото да надцените възможностите си.


ВЕЗНИ

Избягвайте споровете

Сложете розови очила и гледайте на света откъм хубавата му страна. Вторник не е сред най-успешните ви дни. Вложете излишъка от енергия в продуктивни дела и в работа, която можете да вършите добре. Не влизайте в конфликти и прощавайте, когато е нужно. Няма смисъл да се карате с никого.


СКОРПИОН

Овладейте нервите

Вторник за вас е доста динамичен ден и точно тази забързаност поражда напрежение вътре във вас. Бройте до десет, преди да обстреляте опонентите си с поредното откровение, защото ще се приеме като агресия. Сега не ви е нужно да се карате с никого. Не си вгорчавайте деня.


СТРЕЛЕЦ

Хаосът продължава

Във вторник ви е нужно да сте концентрирани, за да свършите нещо важно на работното място. За съжаление, никак не ви се удава да насочите силите си в една посока. Хаосът, който цареше вчера, продължава да властва и днес. Разпилени сте и доста често ви се налага да вършите няколко неща наведнъж.


КОЗИРОГ

Поддържайте доброто си настроение

Поемете първата глътка въздух за деня с благодарност и кураж, че всичко днес ще ви върви. Настройте съзнанието си за един доста активен ден и изпийте кафето си на спокойствие. Сутринта е важна, за да успокоите нервите и да поддържате позитивното си настроение през целия ден.


ВОДОЛЕЙ

Активен ден

По всичко личи, че и днес ще бъде поредният активен и забързан ден. Празниците свършиха и е време да свикнете с мисълта, че пред вас се трупат задача след задача. Няма закога да отлагате тяхното свършване. Не се ядосвайте, ако някой се опита да навлезе в личното ви пространство. Просто не му позволявайте да го стори.


РИБИ

Пропускате възможности

Липсва ви увереност и целеустременост. Днес искате да се захванете с най-леките си задачи, защото изпитвате страх да поемете инициативата. Страхувате се да бъдете амбициозни. Именно тези страхове ще ви струват скъпо, защото сега пропускате възможности за развитие. От вас зависи.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени на Ивановден, вие най-вероятно носите име Иван, Иванка, Калоян, Жан…, защото сте родени на ден, който препоръчва да сте именувани така. На всичкото отгоре Съдбата ви се реваншира и ви дарява един по-спокоен и нареден живот заради добри деяния от ваша страна в минало прераждане. Добрите деяния продължавате да правите и сега, защото просто сте такива души – вечно даряващи, вечно помагащи. Обичате да сеете знание, защото притежавате стар дух, прераждал се многократно и научил по нещичко във всяко свое физическо превъплъщение. Най-добрата професия за вас е тази, която ще ви позволи да се отдадете в полза на обществото. Не че частният бизнес не е за вас, но по-добре не го захващайте.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която ще бъде добре, ако не противодействате на съдбата си, а се съобразите с нейните желания. Оставете се на течението, защото само то ще ви отведе в най-правилната посока. Промените, които ще се случат с вас, без да ги предизвиквате, са за добро. Онези, които сами предизвикате, ще са за лошо, така че ги ограничете.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.