martineli

martineli

„Агроком“ е зимният първенец по футбол на Полски Тръмбеш

За втори път след 2018 година отборът на „Агроком“ спечели зимния турнир по футбол в Полски Тръмбеш. Надпреварата бе на терена с изкуствена настилка в общинския център пред многобройна публика. В състезанието се включиха шест отбора, които първо играха всеки срещу всеки, след което подредените от първо до четвърто място се срещнаха на кръст на полуфинал, за да излъчат претендентите за титлата. За първи път регламентът на турнира не разрешаваше едновременно в игра да има повече от трима картотекирани в отбори от аматьорския футбол играчи, като забраната не важеше за навършилите 45 години и тези под 18 години.

Шампионите от „Агроком“, водени от играещите си треньори Анатоли Александров и Станислав Ганчев, надделяха на финала над „Фортуна“ с 1:0. Попадението отбеляза Пламен Павлов след подаване на Иван Шишманов. Травма в ахилеса обаче получи Шенол Краев и се наложи да бъде опериран, което го вади от игра през пролетния полусезон. В състава на първенците бяха още Атанас Атанасов, Тихомир Иванов и Даниел Петров. Победителите от „Агроком“ благодариха за подкрепата на бизнесмена Григор Григоров, за когото е спечелената купа.

За трето – четвърто място „Агрономите“ се справиха с 4:2 с „Емстрой“.

Заместник-кметът на община Полски Тръмбеш Назиф Кадир връчи отличията и премиите на първите три отбора в класирането. Купа и 20 лева премия взе голмайсторът на турнира Емилиян Ангелов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *