1099 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 10 – 17 януари

Разчупете границите и излезте от рамките, покажете на света, че можете да творите

Здраве: Заради пълнолунието днес хората с лабилна нервна система могат да са особено раздразнителни или да почувстват емоционален дискомфорт, главоболие, сърцебиене. През уикенда се освободете от напрежението и си почивайте повече, а във фитнеса не прекалявайте с кардиоупражненията. В понеделник, вторник и сряда се хранете здравословно и спазвайте здравословен режим на живот. Можете да посетите хомеопата си за консултация по заздравяване на имунната система. В четвъртък не прекалявайте с приема на течности. Организмът задържа вода и може да се почувствате подути.

Красота и външен вид: Коса: Благоприятни дни за подстригване: неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се забавя. Коламаска: Благоприятни дни: от понеделник до четвъртък. Масажи: направете лечебни масажи в понеделник, вторник, сряда. Обеци и татуировка: Всички дни са благоприятни за поставяне на обеци и татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в сауна в събота, неделя и понеделник.

Хранене и диета: Хранете се според нуждите на своя организъм. Приемайте повече вода и течности от днес до понеделник, а във вторник и сряда пийте само толкова, колкото да утолите жаждата си. Неделя е подходящ ден за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим, който ще даде своите добри резултати до месец. Включете повече пресни плодове и зеленчуци в менюто си днес и утре, а в неделя и понеделник си направете варива от картофи, моркови. Хапвайте постно и ограничете мазнините. Във вторник, сряда и четвъртък не приемайте прекалено солени храни. За любителите на лунната диета, тя стартира днес в 21.21 часа с настъпване на фаза пълнолуние и трае до утре в същия час.

Основни звездни аспекти: Януари е наситен на вълнуващи теми от астрологична гледна точка. През тази седмица, докато Луната гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни, на небето се образува мощен съвпад между Слънцето, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон в Козирог. На фона на годината на Уран този мощен съвпад в земния Козирог въздейства като напоителен дъжд, който завалява от нищото и започва да радва всички с присъствието си. Пълнолунието в Рак е причина да се обърнем към традициите и да потърсим контакт с по-възрастните си роднини, от които да черпим опит и съвети. Струпването на планети в Козирог обаче изостря егото ни и ни подтиква да не се съгласим с всички дадени ни съвети и да проявим инат и нрав. По всичко личи, че не е време да търсим помощ за справяне с проблемите, а да запретнем ръкави и малко по малко да започнем да ги решаваме сами. На работното място проявявайте постоянство и не се ядосвайте, ако колегите инатливо ви се противопоставят. Не усещате, но и вие също им се противопоставяте по свой си начин. Седмицата ще бъде по-лека за изживяване, ако проявявате консерватизъм само в крайни ситуации. Разчупете границите и излезте от предварителните рамки, в които сами сте се вкарали. Решете трудностите по нов начин. Покажете на света, че можете да творите.


ОВЕН

Постигате резултати

Очаква ви доста благоприятен период. Не бива да очаквате успокоение или затишие, а напротив – бурен подем и възможност да се изявите. Мощният съвпад в Козирог ви носи сигурни признания в сферата на професионалната реализация, стига да положите нужните усилия. Така е. Трябват усилия, за да имате резултати, но важното е, че предпоставките са налице. Периодът е доста благоприятен и въпреки че често ще оставате да работите допълнително след края на работното време, личният ви живот няма да страда.


ТЕЛЕЦ

Финансова стабилност

Противно на всички очаквания да сте във финансов колапс през януари, вие поддържате добра материална стабилност и всичко в тази област ви се нарежда подобаващо. Няма от какво да се притеснявате през следващите дни освен от допълнителни харчове за ненужни вещи. Бъдете една идея по-пестеливи, за да задържите стабилността си на ниво. Мощният съвпад на планети в Козирог ви зарежда със сили и енергия и ви позволява да планирате едно бъдещо пътуване, което да ви дари с много радост и незабравими преживявания.


БЛИЗНАЦИ

По-високо заплащане

Енергията ви расте и това не може да не се забележи напоследък. Пълнолунието ви зарежда с ентусиазъм и вие малко по малко ще започнете да показвате новите си идеи наяве. С финансовите дела няма да имате проблем. Възможно е да ви се поднесе договор за подписване или преподписване, който касае по-висок хонорар или заплата. Борете се за правата си и ще видите, че ще спечелите в битката. Активни, можещи и достатъчно разумни, вие ще вървите уверено по своя път през следващите седем до десет дни.


РАК

Не обсебвайте близките

Заради пълнолунието във вашия знак вие през тази седмица ще бъдете доста емоционални и често ще заливате със сантименталност всички хора около себе си. Нуждаете се от подкрепа, но не знаете как точно да я привлечете към себе си. Често пъти поведението ви е дразнещо за околните, защото се опитвате да им наложите мнението или просто да ги обсебите с присъствието си. Дайте свобода на действие на всички свои близки и не се превръщайте в техни сенки. Това е ключът за по-щастливото изживяване на следващите дни.


ЛЪВ

Грижа за здравето

Очаква ви активна и доста продуктивна седмица. Вие вече сериозно започнахте своята работна 2020 година и през следващите дни обръщате внимание на всички възможности за действие и размах. Наред с многото работа прогнозата засяга и здравето ви, което е по-лабилно от друг път. Ето затова съветът ми е да обърнете повече внимание на начина си на живот и да промените някои свои навици, които наричате „зимни“. Те подхождаха на декемврийските празници. Вече отминаха и е дошъл моментът да тръгнете по здравословната пътека.


ДЕВА

Добра новина

Въпреки че още в края на тази работна седмица започна раздвижване за вас, не спирате да се притеснявате и да имате лоши предчувствия. Мислете позитивно и ще видите, че неминуемо ще предизвикате щастието на своя страна. Вярно е, през следващите седем дни ще срещате трудности на работното място. Но те са предизвикани от независещи от вас обстоятелства и няма как да ги отстраните самостоятелно. Зарадвайте се на една добра новина, която ще ви сполети ненадейно през уикенда. Животът ви има шанса да се промени в някои направления.


ВЕЗНИ

Вкъщи е най-хубаво

Основната тема в хороскопа ви за следващите дни е семейството. Вкъщи ще се чувствате най-добре, с близките ще говорите най-сладко. Обърнете им малко повече внимание. Прекарвайте повече време заедно и отложете някои пътувания, които бяхте запланували за тези дни. По-добре е да си останете вкъщи, да се прибирате по-рано от работа и да си осигурите спокойствие. Дните наистина са доста благоприятни и ще ви дарят с удовлетворение, ако ги прекарате с хората, които най-много обичате. Хапвайте вкусни вечери, излежавайте се на дивана… Наслаждавайте се на всички удобства, с които ви дарява домът.


СКОРПИОН

Започнете начисто

Чувствате се несигурни при контактите с нови хора и при срещите в обществените среди. Иска ви се да отложите важните разговори. Тази неувереност ще попречи на изявите ви. Позволете на хората, които ви обичат, да застанат до вас и да ви вдъхнат сили. Липсата на ритъм в действията ви и неефективността на това, което правите, е главна причина често да се замисляте за нова работа. Аргументът ви е, че ако започнете начисто, вероятно ще дадете всичко от себе си и ще се реализирате по-добре. Ако ви се отдаде възможност, направете го.


СТРЕЛЕЦ

По-високи доходи

И за вас следващата седмица е доста благоприятна и позитивна, но основното предупреждение е да бъдете пестеливи и да стабилизирате материалното си състояние след Коледа и Нова година. Вкарайте финансите си в ред, като направите нужните разчети и съставите отчетите за извършените разходи. Чака ви добра новина в сферата на професионалната реализация – допълнителна работа или повишение на доходите са валидни за мнозина от вас. Стартирате новата година с по-висока заплата.


КОЗИРОГ

Начало на промени

През следващите седем дни вие сте изпълнени със сили и енергия. Ентусиазмът ви е огромен, запалени сте от идеи и сте понесени от творчески подем. Мощното струпване на планети във вашия зодиакален знак е причина да чувствате разтърсване, разместване на пластовете, движение… Не е изключено да изпитвате несигурност от всичко, което се случва с вас, но и това е нормално. След като емоционалният период на промени премине, бавно и полека ще осъзнавате какво се променя в живота ви. Сега бъдете активни и откликвайте на предложенията, отправени към вас.


ВОДОЛЕЙ

Не позволявайте намеса

В последно време се вслушвахте прекалено много в съветите, които ви даваха приятели и познати. Не е зле да се отнесете с недоверие към тях, защото не знаете дали са искрени, или не. Вероятно е някой от близкото обкръжение да се намесва в живота ви повече, отколкото е нужно. Ще бъде грешка от ваша страна, ако проявявате дружелюбност и му позволявате това заради доброто си възпитание. В случаи като този е редно да реагирате по-остро и да отстоявате личното си пространство.


РИБИ

Промени и пътувания

През този период много точно преценявате всяка ситуация, в която попадате. Сякаш изживявате събитията повторно и вече знаете изхода. Това е и причината да вземате правилни и благоприятни за вас решения. Предприемете нужните промени и пътувания, които да възбудят нови искри в живота ви. Януари се приема като един от най-сивите месеци в годината. Развенчайте това схващане, като го изпълните с добро настроение, пътувания и срещи с приятни компании. Животът продължава и след празниците.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

10 януари. Често изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и хубави преживявания в сферата на отношенията и любовта. Това е година, през която не бива да сте толкова активни, да не предизвиквате промени, а да живеете за хармонично и ритмично с всичко, постигнато дотук.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

11 януари. Родени сте на ден, който говори за безброй скрити заложби във вашия характер. Става дума за таланти, умения и способности, които самите вие не подозирате, че притежавате. Наред с това рождената ви дата е обвързана с досадна колебливост и може би заради нея най-хубавите ви черти остават скрити дълбоко във вас. Разкрийте се, като преборите страховете и се опълчите на предразсъдъците. Повярвайте в себе си и ще видите как успехите ще започнат да се редуват един след друг. Вие сте Козирози, а това е гаранцията, че стига да искате, сполуката при вас ще е факт.

За вас предстои година, в която е добре да се обърнете назад и да осъзнаете допусканите в миналото грешки. Лесно ще потърсите прошка, а и лесно ще дадете такава, за да ви е леко на душата след това. Учете, преквалифицирайте се. Това е важна стъпка, за да имате добра и доходна работа още в края на тази или началото на следващата година.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

12 януари. Дружелюбни сте. Никога не ви напуска оптимизмът. Дори на моменти той е заразителен и за околните. Радвате се на малките красоти на живота, защото осъзнавате, че те са най-важни. При някои от вас не е изключен кратък брак по сметка – само да си уредите живота. Все пак сте представители на знака Козирог. Ако мислите, че това няма да попречи за цял живот на любовта ви – направете го.

Навлизате в година на материална стабилност, гарантирани доходи и финансов възход. Колкото и прекрасно да звучи, всичко това няма как да се случи без вашето активно участие и работа. Печелете парите си по честен начин. Не бива да вземате кредит, освен ако не сте сигурни, че ще се издължите до рождения си ден догодина.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *