456 четения

3 зодии, които избухват след раздяла

Tези зодии преживяват много трудно раздялата. Когато са били в дълга и сериозна връзка, са много гневни, ако гаджето ги е предало или нещо във връзката се е объркало заради странични хора. Те изпитват ярост, гняв и болка след прекратяване на отношенията. Много са нервни и обидени. Вижте кои са те.

 

Овен

Овните са известни с това, че имат избухлив характер, лесно и бързо се ядосват за всичко, карат се с много хора, нервни са и невинаги могат да се владеят. Много бързо избухват, това важи и за връзките и любовта. След раздяла може да очаквате да са много гневни, супер наранени и обидени и да избухнат. Управлява ги Марс, планетата на страстта и агресията, затова и те приемат всичко бурно, тежко и се ядосват. Обичат да се състезават, да излизат победители, затова са изнервени, когато най-близкият ги е предал или някой приятел е провалил връзката им. Загубата на половинката наранява егото им. Много са агресивни в началото, но пък им минава бързо.

Рак

Ако се готвите да скъсате с Рак, пригответе се за истинска драма и депресия. Те са свръхчувствителни зодии, много тежко преживяват нещата, прекалено обидчиви и раними са. За тях чувствата, близките и любовта са всичко, затова раздялата е едно от най-лошите неща, които може да им се случат. Ако любимият им е изневерил или е спрял да ги обича, въпреки силната връзка и споделените моменти, това е най-голямото предателство в очите на Раците. Те са много предпазливи и трудно допускат до себе си нов човек, особено ако вече са преживяли тежка раздяла и предателство. Много ядосани, обидени и наранени са, не знаят какво да правят с всички тези негативни емоции. Ще плачат много, ще ви обвиняват, ще таят лоши чувства към вас.

Скорпион

Да пуснат любим човек да си отиде не е никак лесно за Скорпионите. Много са привързани, когато имат сериозна връзка и не знаят как да продължат напред и да преглъгнат обидата. Скорпионите се доверяват изключително трудно, ако са започнали да ви споделят, да се привързват към вас, да ви обичат искрено, за тях раздялата и предателството ще са шок и истинско изпитание. Ядосват се много, когато най-близкият им човек ги предаде, нарани и обиди. Те са водни зодии, изключително емоционални и чувствителни и преживяват нещата, свързани с отношенията, много тежко. Копнеят за вярност и лоялност, затова едвам понасят предателство от половинката. Самите те са много лоялни и на тях може да се разчита, очакват същото. Трудно се справят с болката, избухват и таят много гняв.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!