Топ атлетка доведе възпитаниците си на лагер на стадион „Ивайло“

На деветдневен лагер във Велико Търново бяха лекоатлети от столичния спортен клуб „Приорити спорт“. Националната рекордьорка на скок дължина в зала за жени и девойки Магдалена Христова доведе в старата столица възпитаниците си, за да ползва прекрасната база на Спортен комплекс „Ивайло“, който разполага с открита и закрита лекоатлетическа писта и зала за общофизическа подготовка. Магдалена Христова бе една от най-добрите ни атлетки в скока на дължина и спринта, като записа финали на европейски и световни първенства в кариерата си.

Тя е и една от най-активните лектори в програмата „Детска атлетика“, основател и на спортен клуб „Приорити спорт“, който е организатор на няколко спортни събития, както и на популярната детска атлетическа лига GOKIDS!

Опитната атлетка бе много доволна от създадените условия за подготовка на състезателите преди поредицата държавни първенства по лека атлетика във всички възрастови групи. Лагерът приключи с контролно състезание, в което се включиха и млади великотърновски атлети, водени от Свилен Митрофанов, които също не пропуснаха тренировките в празничните дни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *