Вашият хороскоп за 15 януари, сряда

Луната преминава от Дева във Везни в 17.43 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 21-и в 22-и в 22.56часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани плановите операциите на органите на коремната кухина, а апендиксът да се оперира само при спешност. Уязвим е целият стомашно-чревен тракт без правото черво. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на стомашно-чревни проблеми. Вечерта не приемайте диуретици, за да не навредите на бъбреците.

Красота и външен вид: Моментът е подходящ за подстригване на косите, за боядисване, сухо къдрене. Можете да направите лечебен масаж на различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: Днес разпределете храненията си равномерно и на чести приеми. Закуската нека бъде богата, като подберете яйца, кашкавал или сирене. На обяд направете вкусна витаминозна салата от моркови, цвекло, лимон и зехтин, а вечерта вместо чипс или лакомства, поднесете на семейството сурови или домашно изпечени ядки.

Цветове, носещи късмет: Охра.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: Не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Благоприятният аспект на Луната с Меркурий днес ни позволява да общуваме по-освободено, въпреки движението й в Дева. Честни, коректни и с почтени помисли, днес действаме разумно и предвиждаме ситуациите, в които попадаме. Денят е хармоничен.


ОВЕН

Погледнете здравето си

Време е не само да мислите за промени, а и да започнете да работите те да се случват в живота ви. Днешният ден е силен, интензивен и изисква от вас да направите доста равносметки на предходните си действия. Погрижете се за здравето си. Сега можете да разрешите един хроничен здравословен проблем.


ТЕЛЕЦ

Добри новини

В сряда се будите в отлично настроение. Вие сте бодри и ангажирани с бъдещите си планове. Денят е благоприятен за поставяне на цели и амбиции, които да гоините оттук нататък. Радвайте се на всичко, което постигате и имате. Денят е щедър на добри новини.


БЛИЗНАЦИ

Не манипулирайте другите

И днес продължавате да манипулирате хората около себе си и да ги превръщате в инструмент за постигане на вашите си цели. Не лишавайте другите от правото на личен избор. Днес можете да подобрите хармонията във взаимоотношенията си, ако самите вие го искате.


РАК

Вдъхновение

В сряда осъзнавате, че ако вие самите не промените нещо в живота си, той няма как да придобие друг облик. Вземете се в ръце. Създайте си предизвикателства. Поставете си цели и не се страхувайте от бариерите по пътя си. Днешният ден е вдъхновителен и ви помага да поставите едно начало.


ЛЪВ

Помислете за приходите си

Помислете за допълнителна работа, когато са ви нужни по-големи доходи. Също така поговорете с ръководството си и потърсете начин как да повишите своята ефективност и оттам – заплащането си. Време е да помислите за личните си приходи и да се отнесете сериозно към тази тема.


ДЕВА

Не очаквайте, а казвайте

Луната гостува в знака ви. Вие сте нервни, защото сте в очакване един определен човек да поеме инициатива и да направи нещо, което вие желаете. Е, понякога не се получава, без да излезете срещу него и да му го кажете. Невинаги хората четат мислите на другите. Затова поставете картите на масата.


ВЕЗНИ

Време за анализ

Във времето, в което Луната се е устремила към вашия знак, вие размишлявате много върху себе си, живота си и осъзнавате полюсите на своето съзнание. Отбелязате доста от плюсовете си, поглеждате и към немалко минуси. Днес не действайте, не подемайте нищо, а просто си мислете и анализирайте.


СКОРПИОН

Изживейте деня с настроение

Тревожните мисли днес трябва да са на заден план. Предстои ви ден, в който можете да се отпуснете след спокойния сън и зареждащата нощ. Сряда ви подканва да изпиете кафето си с настроение и да се впуснете в деня с желание. Сутрешните часове са активни и точно тогава ви се случват важни промени в службата.


СТРЕЛЕЦ

Оставяте се на случайността

И в сряда настроението ви е добро, но както винаги – нямате предварителен план и никаква организация за действие през деня. Оставили сте всичко на случайността и ни най-малко се опитвате да упражните контрол върху събитията. На работното място ви чака сериозно предложение. Обсъдете го с близките си.


КОЗИРОГ

В отлично настроение

Днес е един от хубавите дни за тази седмица при вас. Късметът ви следва безотказно и можете да разчитате на него в някои определени моменти. Важно е да не натрапвате поведението си там, където е ненужно. Действайте по своите си задачи. Не помагайте на колегите, които лентяйстват.


ВОДОЛЕЙ

Приятни разговори

Сряда и за вас е щедра на късмет, а настроението ви се подобрява с всяка минута заради подкрепата на приятели и колеги, с които мислите единодушно по важни проблеми. Говорите малко повече от обичайното, но днес разговорите са позволени, защото ви успокояват и зареждат с енергия.


РИБИ

Подгответе се за действие

След като вчера загубихте каузи и битки заради своето напрежение, днес нещата сменят своя вид. В семейните отношения настъпва период на стабилизация и това действа мотивиращо и в сферата на професионалната ви реализация. От утре навлизате в един доста силен период, важен за тази част от годината.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Здраво стъпили на земята, вие винаги знаете какво и как да постигнете в живота си. Материалните ви стремежи са силно изразени и помагат да се реализирате добре навсякъде. Добрият тон, който винаги спазвате, е ключът да влизате лесно в душите на другите хора и да печелите симпатиите им. Като представители на Козирог, вие сте романтици с по-материално виждане за любовта. Немалко от вас са си помисляли за връзка по сметка. Важно условие за успеха ви в живота е да имате подходящо образование, което да получите в годините до навършване на 25-30.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *