28 отбора стартират в зимния турнир по футбол в ДКС „В. Левски“, тази вечер са първите четири мача

28 отбора ще участват в тазгодишното издание на зимния турнир по футбол във Велико Търново. Те бяха разпределени по жребии в седем групи по четири тима.

Надпреварата стартира тази вечер в ДКС „Васил Левски“ с мачовете в групите „А“ и „Б“. Първият двубой от 17:00 часа противопоставя „Лайтс“ на „Баскет футболери“. От 18:00 ч. се срещат „Кеш кредит“ и „Ключарско ателие“. В 19:00 ч. започва мачът „Спартак“ – „Стима“, от 20:00 ч. първия състезателен ден завършват „Амфора“ и „Ресторант Его“.

Организаторите от Зоналния съвет на БФС във В. Търново информираха, че на осминафиналите ще продължат първите два отбора от всяка група, плюс двата тима с най-добри показатели от заелите трето място в групите.

В предварителната фаза срещите ще бъдат ръководени от по един съдия, за елиминациите арбитрите ще са по двама. Участващите футболисти трябва да знаят, че агресията срещу длъжностните лица ще се санкционира според Дисциплинарния правилник на БФС и наказанията ще важат за първенствата, в които се състезават.

Жълтият картон означава отстраняване за две минути от игра. Второто официално предупреждение на същия състезател му носи червен картон и нови две минути намален състав за отбора му. След тяхното изтичане в игра може да влезе друг футболист от тима. Директният червен картон оставя отбора в намален състав до края на мача.

Състава на всички групи и пълната програма за предварителната фаза от турнира очаквайте в утрешния брой на в. „Борба“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *