184 четения

„Стоте“, „Черните пантери“, „Мъка“ и още куп отбори с атрактивни имена влизат в битката за футболен шампион на Велико Търново

За поредна година отбори с екзотични имена ще се борят за титлата „Футболен шампион на Велико Търново” в зала. Това стана ясно след изтегления жребий за надпреварата от организаторите от Зоналния съвет на БФС.

Настоящият първенец „Ресторанти „Щастливеца“ отново влиза в битката за трофея и ще изиграе първия си мач тази вечер. Участниците в надпреварата са измислили доста интересни имена за отборите си. Ръка към купата протягат футболистите на „Булевард“, „Стоте“, „Черните пантери“, „Баскет футболери“, „Автодизел“, „Мъка“ и т.н. Не липсва и тим на фенове на английския футбол и по-специално на „Лестър“, които ще играят под името на любимия си клуб.

ЕТО И ПЪЛНИЯ СЪСТАВ НА ГРУПИТЕ:

Група „А“: „Лайтс“, „Кеш Кредит“, „Ключарско ателие“, „Баскет футболери“, Група „Б“: „Спартак“, „Амфора“, „ЕГО“, „Стима“, Група „В“: „Щастливеца“, „Бест кар – 08“, „Булевард“, „Стоте“, Група „Г“: „Мусала Брокер“, „Панорама Елена“, „Автодизел“, „Табако Трейд“, Група „Д“: „Ветеран турист“, „Тера Трак“, „Лестър“, „Черните пантери“, Група „Е“, „Медиана“, „Павликени“, „Уинбет“, „Кока Кола“, Група „Ж“: „Епъл“, ФК „Д. Оряховица“, „Мъка“, „Спарта“.

Регламентът предвижда срещите да са от по две полувремена от по 20 минути с почивка от 5 минути. В игра са петима полеви състезатели и един вратар. Ъгловите удари се бият с крак, страничните хвърляния – с ръце. Не се зачита гол, вкаран с ръце, важи и за вратарите, които хвърлят топката с ръка. Отстоянието на противник при изпълнение на статични положения е три метра. Наказателните удари се бият от седем метра, футболистите на двата отбора застават зад деветия метър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!