martineli

martineli

„Стоте“, „Черните пантери“, „Мъка“ и още куп отбори с атрактивни имена влизат в битката за футболен шампион на Велико Търново

За поредна година отбори с екзотични имена ще се борят за титлата „Футболен шампион на Велико Търново” в зала. Това стана ясно след изтегления жребий за надпреварата от организаторите от Зоналния съвет на БФС.

Настоящият първенец „Ресторанти „Щастливеца“ отново влиза в битката за трофея и ще изиграе първия си мач тази вечер. Участниците в надпреварата са измислили доста интересни имена за отборите си. Ръка към купата протягат футболистите на „Булевард“, „Стоте“, „Черните пантери“, „Баскет футболери“, „Автодизел“, „Мъка“ и т.н. Не липсва и тим на фенове на английския футбол и по-специално на „Лестър“, които ще играят под името на любимия си клуб.

ЕТО И ПЪЛНИЯ СЪСТАВ НА ГРУПИТЕ:

Група „А“: „Лайтс“, „Кеш Кредит“, „Ключарско ателие“, „Баскет футболери“, Група „Б“: „Спартак“, „Амфора“, „ЕГО“, „Стима“, Група „В“: „Щастливеца“, „Бест кар – 08“, „Булевард“, „Стоте“, Група „Г“: „Мусала Брокер“, „Панорама Елена“, „Автодизел“, „Табако Трейд“, Група „Д“: „Ветеран турист“, „Тера Трак“, „Лестър“, „Черните пантери“, Група „Е“, „Медиана“, „Павликени“, „Уинбет“, „Кока Кола“, Група „Ж“: „Епъл“, ФК „Д. Оряховица“, „Мъка“, „Спарта“.

Регламентът предвижда срещите да са от по две полувремена от по 20 минути с почивка от 5 минути. В игра са петима полеви състезатели и един вратар. Ъгловите удари се бият с крак, страничните хвърляния – с ръце. Не се зачита гол, вкаран с ръце, важи и за вратарите, които хвърлят топката с ръка. Отстоянието на противник при изпълнение на статични положения е три метра. Наказателните удари се бият от седем метра, футболистите на двата отбора застават зад деветия метър.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *