2854 четения

Драга редакция: Благодаря, че има такива лекари

Искам да изкажа огромната си признателност към екипа на детското отделение в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”. Благодаря на лекарите и медицинските сестри в отдела, че са толкова отзивчиви, внимателни, търпеливи и добри в работата си. Благодаря, че винаги с усмивка започват дежурството и са денонощно на разположение за малките си пациенти. Благодаря и за това, че разсейват тревогите на родителите и са едновременно и психолози, и лекари.

Специално искам да благодаря за изключително хуманното отношение на д-р Галина Кайракова, която многократно се е отзовавала при здравословните проблеми на моя син! Благодаря и на д-р Ковачева и д-р Лесичкова, че подходиха бързо и компетентно, когато се озовахме със сериозен спешен случай посред нощ в болницата.

Благодаря ви, че ви има!

С уважение: Емилия Стойчева,

майка на малкия Габриел

2 коментара за “Драга редакция: Благодаря, че има такива лекари

 • 15.01.2020 в 21:53
  Permalink

  Д-р Кайракова е един от Лекарите в нашата болница, които не чакат да ги молиш, а се спират при теб, когато те видят с болно дете в коридора или пред кабинет. Жена с главно Ж, с която се запознах преди 18 години с първото си дете и от тогава съм видяла едно и също. Вдига телефон и преглежда по всяко време на денонощието, без да жали време и усилия, без значение дали преди малко се е прибрала от нощна. Бог да пази и нея, и останалите като нея, защото без тях сме загубени!

  Отговор
  • 16.01.2020 в 16:53
   Permalink

   Абсолютно съм съгласна, че тя е много всеотдайна като лекар и човек! <3 Аз също съм й безкрайно задължена и благодарна!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!