290 четения

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

Любовта и щастието за някои зодии се измерват със степента на разбиране във връзките и отношенията с другите. Някои зодиакални знаци имат по-голяма нужда да бъдат разбрани от другите. Това ги кара да се чувстват стабилни, щастливи и обичани във връзките си.

Тяхната чувствителност е голяма, но голяма е и ранимостта им. Когато се чувстват неразбрани, те страдат дълбоко и потъват в съмнение дали са обичани от половинките си, дали са значими за тях.

За тези зодии търсенето на разбиране от страна на партньорите им е много важно, защото така се чувстват по-малко сами в отношенията си.

Характерен белег за дълбоко чувствителните зодиакални знаци е именно стремежът към това да бъдат разбрани и приемани такива, каквито са. Те притежават дълбока състрадателна душа и подхождат с емпатия към проблемите и чувствата на другите. Когато не получат същото в замяна страдат много силно.

Липсата на разбиране за чувствителните зодии е сериозен проблем. Кара ги да се отдръпват, да се чувстват несигурни, да се затварят още повече в черупката си и да не допускат да бъдат наранени. Разбирането от страна на партньорите и приятелите им е важно за тях, защото ги кара да се чувстват значими и добре приети в живота на важните за тях хора.

Кои са най-чувствителните зодии в зодиакалния спектър, за които това да са разбрани и добре приети е от първостепенно значение във връзката?

Рак

За Рака желанието да бъде разбран е част от душата му. Да се почувстват разбрани и да усетят подкрепата на половинката си за Раците означава върховно щастие. Тази зодия е толкова чувствителна, че може за миг да се срине, ако не срещне разбиране от страна на близките си, приятелите си и партньора си.

Когато Ракът почувства, че не получава онова, което дава във връзката, той преживява това много драматично. Чувства се наистина сам. Да получи разбиране и подкрепа за Рака означава да се чувства, че принадлежи някъде, а това е много важно за него.

Близнаци

За Близнаците разбирането означава власт. Те се чувстват истински уверени, силни и добре приети, когато усетят, че биват разбрани без да се налага дълго да обясняват. Това е зодия, водена от чувствата, реакциите на момента и импулсите, която невинаги мисли задълбочено преди да действа. Ето защо за тях е много важно да получат разбиране без протяжни обяснения.

Ако обичате човек от зодия Близнаци ще му направите истински подарък, ако подхождате към него с разбиране. Близнаците са истински щастливи, ако успеят да променят предварителната представа на другата страна за тях. Те обичат простичките взаимоотношения, в които не се налага да играят игрички и да се сблъскват със засукани смесени сигнали.

Риби

Рибите търсят разбиране от любимите си хора през целия си живот. Те са една от най-чувствителните зодии, които не допускат другите във вътрешния си свят. Трябва да сте много постоянни и отдадени, за да бъдете допуснати в сърцето и душата на Рибите. Когато това се случи, те ще очакват от вас да ги разбирате напълно и да ги подкрепяте в душевните им терзания, които ги измъчват доста често.

Представителите на зодия Риби се чувстват най-добре приети и обичани, когато са разбрани, когато не се налага да обясняват с думи чувствата и мислите си, а се разбират с партньори си само с поглед. Най-важните ценности за тази чувствителна зодия са съпричастността, емпатията, прошката и добротата.

Козирог

Козирозите са склонни да се чувстват постоянно неразбрани, сякаш играят прекалено безопасно и не знаят как да се забавляват в отношенията и връзките си. Така изглеждат отстрани, защото се страхуват прекалено много да не бъдат наранени. Когато усещат, че партньорът им не ги разбира се чувстват най-дълбоко наранени. Тогава могат да станат дори озлобени и язвителни. Когато обаче се чувстват разбрани и приети, те отварят душата си и си дават свободата да се отпуснат.

Едно предимство на разбирането на Козирозите е, че това прави отношенията им по-щастливи, удовлетворяващи и ги отваря към по-дълбока комуникация.

Скорпион

Скорпионите често търсят разбиране, вероятно защото в повечето случаи биват тотално неразбрани от другите, включително от половинките си. Те са изключително чувствителни, макар че много често това остава невидимо за околните. Скорпионите умеят да носят добра маска, която заблуждава и скрива чувствителната им душа. Те не изразяват напълно открито емоциите си от страх да не бъдат дълбоко наранени след това.

Безопасност и щастие откриват в разбирането. Понякога Скорпионът не може сам да разбере себе си, затова е и така критичен към партньорите си.

Източник: az-jenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *