Забава и знание

Кандидат-любимите на японския милиардер Маедзава надхвърлиха 20 000

Кандидат-любимите на японския милиардер Юсако Маедзава, които искат да летят с него в космоса, надхвърлиха 20 000, съобщи Ройтерс.
Маедзава ще е първият клиент за частен полет около луната на борда на космическия кораб „Спейс Екс“ на Илон Мъск. Той си търси приятелка, която да го съпроводи в космоса. Изборът на „партньорка в живота“ на милиардера ще бъде излъчен в телевизионно предаване на стрийминг канала АбемаТВ.
В приложение на сайта на телевизионното шоу вече е включен и „любовен диагностичен тест“, където потенциалните кандидатки могат да проверят конкурентноспособността си за офертата на Маедзава.
Сред въпросите в теста са „къде бихте отишли с частен самолет“ и „как ще постъпите, ако Маедзава се изпусне във Ваше присъствие“. Кандидатките разбират как са се справили с теста в зависимост от изражението на лицето на Маедзава на снимка, която се появява след изчисляване на резултатите от теста. Милиардерът ще обяви избора си през март.
Маедзава се е записал за окололунно пътуване през 2023 г. Той иска да го придружават и хора на изкуството, за да може полетът да им послужи за вдъхновение

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *