Хороскоп

Седмичен хороскоп

Продуктивна седмица, време за ново делово или лично партньорство

Здраве: Пийте повече течности, за да накарате организма си да изхвърли излишната вода и да се почувствате по-леки и с по-добър тонус днес и през уикенда. Заложете на разходките на чист въздух и избягвайте престоя в непроветрени помещения. Понеделник и вторник са благоприятни дни за изследване на пълна кръвна картина, а в сряда и четвъртък можете успешно да лекувате кариеси. Цялата седмица е неподходяща за вадене на зъби.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите: петък, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: събота и неделя. Коламаска: Благоприятни дни: петък, понеделник, вторник. Масажи: направете лечебни масажи в сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: понеделник и вторник са дните, неблагоприятни за поставяне на обеци, в сряда и четвъртък са забранени татуировките. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и благоприятства свалянето на килограми, ако сте на диета. Приемайте повече течности, за да е във форма организмът ви. Ако стартирате дългосрочен хранителен режим в неделя или понеделник, ще го спазвате дълго време без проблем, а резултатите ще са мотивиращи. Внимавайте с подправките във вторник, сряда и четвъртък, когато уязвим е стомахът. Хапвайте по-леки, по възможност постни ястия тогава.

Основни звездни аспекти: През следващата една седмица Луната гостува във Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог, за да подобри настроението ни, да ни дари с мотивация и бързо да влезем в крачка и ритъм с новите си ангажименти за годината. Да внимават всички, родени в тези знаци, защото за тях предстои вълнуваща седмица. Седмица, наситена с много възможности и шансове. Не само за тях, а и за всички останали седмицата предлага шансове. Още утре Меркурий и Уран са в квадратура, помитаща застарелия начин на мислене и поставяща ни в ситуации, в които трябва буквално да изоставяме старото. Нека не се притесняваме да поставяме личните си интереси пред тези на останалите. Новата работна седмица е доста продуктивна, подчинена на квадратурата между Слънцето и Уран в четвъртък. Тя изисква сприятеляване, уеднаквяване на начина на мислене и свикване с чуждата гледна точка. Време е да започнете едно ново делово или лично партньорство с човек, с когото сте на една вълна.


ОВЕН

Бъдете сериозни

От началото на годината вие сте подвластни на хиляди промени. Някои са желани от вас, други – непредвидени и доста стряскащи на моменти. Ако си мислите, че ви чака по-спокоен период, със сигурност грешите. Аспектът между Меркурий и Уран активира сериозен период на активност и упорство. Можете да постигнете много от целите си, стига да пожелаете и да се заемете сериозно. Единственото, което се изисква от вас, е да не се отказвате и да продължавате напред. Вие това го можете. Колкото по-пробивни сте, толкова по-добра ще бъде седмицата за вас.


ТЕЛЕЦ

Правете добро

През последните дни от януари вие успяхте да постигнете добра финансова стабилност и в тази сфера към момента не се предвиждат трудности. Като цяло се намирате в благоприятен период. Той е активен и ви позволява да направите желани малки или големи реформи, за които чакахте момента от доста време насам. Може да организирате събития, да се включите в каузи, да поемете инициативата за определена благотворителност. Правете добро и всичко ще бъде наред. Ще се случва така, както вие го искате.


БЛИЗНАЦИ

Срещи и запознанства

Вие сте от хората, които се чувстват комфортно в центъра на вниманието. Знаете как да говорите и винаги можете да си намерите интересни теми за разискване с останалите хора около вас. Това ви прави особено желана компания през уикенда. Почивните ви дни са наситени с доста срещи и интересни нови запознанства. Можете да ги допуснете в живота си, защото са благоприятни за вас. През новата работна седмица вие ще се задълбочите малко повече в работата, която вече вършите, и ще откажете новите ангажименти. Колкото и да ви се иска да започнете нещо ново, със сигурност е по-добре да движите вече предприетите задачи. Не се надценявайте и насилвайте. Успехът е с вас.


РАК

Кажете си мнението

След вълнуващото пълнолуние, което даде отражение върху цялата отминала седмица, вие вече се чувствате далеч по-спокойни и уверени в себе си. Излишните вълнения вече отминаха. Предстои ви една обещаваща и значима седмица. Повярвайте в себе си и изразете своето лично мнение по въпроси, които пряко ви засягат. Не се притеснявайте от авторитетите около вас и от тяхната реакция спрямо мнението ви. В сферата на любовта това е доста благоприятна седмица, която носи също толкова голямо успокоение там, колкото и в професионалния живот. Заживявате с рутината и това ви харесва.


ЛЪВ

Справяте се отлично

През последната седмица ваша основна задача беше да се погрижите за здравето си и да помислите за своя имунитет. Сега, след като вече го сторихте, пред вас стои ангажимента да заздравите и личните си финанси. Идва краят на месеца и е добре да го посрещнете подготвени. На работното място полагате всячески усилия, за да върви работата ви по план, но все нещо пропускате. Все нещо не ви достига, за да сте перфектни и брилянти. Не превръщайте педантичността в своя фиксидея, а подхождайте по-творчески и вършете онова, за което ви позволяват силите. Личният ви живот също е важен и не бива да го пренебрегвате заради работата.


ДЕВА

Значими промени

Подгответе се за доста вълнуваща и значима седмица, която ви помага да направите промени в начина си на мислене и преориентиране в професионалния си живот. Ще осъзнаете, че се намирате в определен застой на работното място и ще потърсите начин как да промените нещата. Някои ще вземат решение да сменят категорично попрището, другите ще потърсят ниши за развитие и промени в длъжността. Трети ще осъзнаят, че е дошло време да е отделят и да стартират частен бизнес. При всички промените са налице и ще се случат безболезнено и без да нарушават естествения ритъм на живот. Щастливци сте и това е заложено в хороскопа ви.


ВЕЗНИ

Поемете отговорност

Оказва се, че все още не може да се настроите за сериозна работа и сте доста отпуснати в началото на годината. Липсва ви целенасоченост, както и желание за борба и постигане на цели. Нямате желание да поемете инициативата и предпочитате някой друг да решава вместо вас. Сблъсквайки се с някои ежедневни проблеми, които в друг случай решавате с лекота, сега задълбавате и абдикирате, търсейки помощ и подкрепа. Още малко ще продължи този период на слабост и след седмица отново ще тръгнете смело по пътя напред. Но в настоящия случай е по-добре да не поемате инициативи и да се оставите на течението.


СКОРПИОН

Търсете спокойствие

През следващите дни заложете на спокойствието и добрите взаимоотношения. Не влизайте в спорове и не трупайте напрежение заради това, че хората мислят по-различно от вас и че не са на близко до вашето мнение. Новата седмица ще е раздвижена, с бърза смяна на ситуациите, напрегнато всекидневие, множество дразнители и поводи за разправии. Вие обаче ще покажете своите майсторски умения да преодолявате пречките и да съшивате хармонията в отношенията. Не бива да прибързвате в служебен аспект. Периодът изисква детайлна и задълбочена работа.


СТРЕЛЕЦ

Време за семейството

В службата тази седмица ви чака повече рутинна работа, но и някои новости, чието значение не е никак малко. Не се разпилявайте в излишни дейности, а се заемете по-отговорно със задачите си. В личен план седмицата е далеч по-хубава, щом ще отсъства работата до късно и продължителните разговори с деловите партньори. Сега там имате възможност да си стъпите на краката, да реализирате някои лични планове, както и да хармонизирате взаимоотношенията. Просто обръщайте внимание на семейството си, без да сте нервни и агресивни към тях.


КОЗИРОГ

Преумората ви вреди

Присъствието на няколко планети във вашия знак ви поставя в центъра на вниманието и кара всички хора да имат големи очаквания от вас, които вие всъщност не сте в състояние да изпълните. Това е и причината за душевния дисбаланс през цялата седмица. За да не си го причините, по-добре е да не се връзвате на хората около себе си и да изпълнявате толкова, колкото ви позволяват възможностите. Спрете да казвате своето „да“, защото то е равносилно на обещание. А обещаете ли нещо – гарантирате за неговото изпълнение. Не си причинявайте излишен тормоз, защото преумората може сериозно да ви навреди.


ВОДОЛЕЙ

Желани успехи

Въпреки променливото време и непостоянните температури ще осъществите пътувания с професионална цел през тази седмица. Постигнатите желани успехи ще стабилизират личните ви нагласи и ще допринесат за чувството ви за увереност. Навлизате в нов период и за личния живот, защото там промените също ще окажат широко въздействие. За онези, които се занимават с деловодство, се разкриват нови нива на развитие, предоставящи хоризонти за напредък. Безработните са с шансове за намиране на работа.


РИБИ

Овладени емоции

През следващата една седмица вие се радвате на ритмичност в ангажиментите. Поставяте си цели и ги постигате поетапно. Емоциите също са част от вашия хороскоп, но те са достатъчно овладени и няма да ви пречат така, както се случва в друг случай. От понеделник нататък предстои и раздвижване на работното място. Някакви промени, новости или възможности да реализирате идеи ще запалят искрата на вашия ентусиазъм. Ако до този момент си стояхте тихичко и не правихте никакво впечатление, то от сега нататък ще ви видим като дейни и доста активни. Постиженията ще са налице.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

17 януари. Финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Макар да сте родени на ден, определящ кармична разплата, си имате късмет и усет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества, качества и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца. Причината пак е във вас, защото сте немарливи към него, когато вървите нагоре по стълбицата на професионалното израстване.

Годината, в която навлизате, ви сблъсква с трудности и бариери, които своевременно се налага да преодолявате. Това е изпитателна година, която има и своя скрит смисъл – да ви научи на прецизност и старателност, да ви покаже, че живеенето за днес, без мисълта за утре не е най-правилният подход.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

18 януари. Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради някои непочтени действия в минали прераждания. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

Навлизате в чудесна година на промени, раздвижвания и чудесни възможности, които ще се разкрият пред вас. Ще ви се отвори път към чужбина и това ще ви донесе доста добри шансове за развитие. Бъдете активни и променете живота си ви по-добра посока.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, лесно можете да преборите порока през тази година.

19 януари. Импулсивни, прибързани и първични сте вие, родените на 19 януари – гранична дата между два зодиакални знака – Козирог и Водолей. Носите ината на първия и иновационното мислене на втория. Ето защо вие сте желана компания, в която винаги заемате център на вниманието. За партньори в бизнеса не сте предпочитани, тъй като обичате вашата дума да е последната и не сте склонни да преговаряте в името на компромиса. Родени сте да бъдете лидери, но вземайте по малко и от критиката, която ви се отправя, за да не се окаже един ден, че живеете в измислен свят, сътворен от вашите мечти и идеи. Съгласувайте мисленето си с това на другите хора.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и хубави преживявания в сферата на отношенията и любовта. Това е година, през която не бива да сте толкова активни, да не предизвиквате промени, а да живеете за хармонично и ритмично с всичко, постигнато дотук.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *