martineli

martineli

Влах отива на съд за бруталното изнасилване и убийството на баба Петра от Бяла черква

20-ГОДИШНИЯТ ВЛАХ ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ОТИВА НА СЪД ЗА БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО И ИЗНАСИЛВАНЕ НА БАБА ПЕТРА ОТ БЯЛА ЧЕРКВА, съобщи прокуратурата. Ужасяващото престъпление бе извършено на 6 декември 2018 г. в градчето. Тогава 70-годишната жена бе умъртвена чрез притискане на устата и носа с ръка, като убийството е извършено по особено мъчителен начин, посочва държавното обвинение. 18-годишният тогава Димитър Георгиев е обвинен и в това, че същия ден се съвкупил с възрастната жена, като я принудил насила, а вследствие на принудата е настъпила смъртта й.

Във фаталната вечер на Никулден влахът бил на гости при познат, където празнували имен ден, пил ракия и бира, пушил заедно с компанията цигара марихуана. След като си тръгнал, прибирайки се към дома си, минал покрай къщата на Петра, която познавал и знаел, че живее сама. Влязъл в двора, почукал на вратата и се скрил. Когато възрастната жена излязла, Димитър се показал и я нападнал, като притиснал с ръка устата и носа й, за да не вика. След като я насилил, си тръгнал, оставяйки пострадалата неподвижно да лежи на плочника пред къщата си, без дори да разбере, че я е удушил. Тя бе намерена два дни след кървавото престъпление от роднини.

Бруталният убиец има завършен едва 7 клас и работел почасово в Бяла черква, за каквото го повикат в махалата. Той задирял най-безсрамно баби от Влашката махала, където живеел. Дни преди за изнасили и убие зверски баба Петра Станева, той досаждал и на други старици. На едната казвал, че е много хубава и скоро ще я посети. Една нощ строшил прозорец на друга къща със самотна пенсионерка, но тя успяла да хване ръката му и той избягал. Жените се жалвали за случките на полицията. Часове след като убил брутално баба Петра, дрогираният посегнал и на другата жена. Успял да я захапе по устата и бузата и тя се развикала, което я спасило от участта на Петра.

ПЪЛНОЛЕТНИЯТ ИЗВЕРГ НЯМА КРИМИНАЛНИ РЕГИСТРАЦИИ ДО МОМЕНТА И НЕ Е БИЛ ОСЪЖДАН. Майка му била на гурбет в Гърция, а баща му пенсионер. Димитър заминал да изкарва прехраната при майка си, но не издържал и се върнал да живее с нейните пари, които му пращала. Учил донякъде и после започнал да живее нашироко, като употребявал наркотици и тормозел съседките си от Влашката махала. Той бе арестуван след разкриване на престъплението и зад решетките до влизане на делото в съда, което още не е насрочено.

Нели ГЕОРГИЕВА

Снимка архив „Борба“

loading...

3 коментара за “Влах отива на съд за бруталното изнасилване и убийството на баба Петра от Бяла черква

 • 16.01.2020 в 19:05
  Permalink

  Е, едно 20 години му, трябват на този ”човек” !!! Защото! трябва да знае от къде одват парите.

  Отговор
 • 16.01.2020 в 20:46
  Permalink

  Как пък го разбрахте, че е влах? Мнозина ще се чудят какво е пък това влах. Власите живеят по принцип във Влахия (Румъния)

  Отговор
  • 17.01.2020 в 17:46
   Permalink

   Обикновен циганин. А в Румъния, ако не знаеш има също доста мангали. Така че явно е румънски циганин. Срам ги е какви са и затова се изкарват я власи, я турци.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *