622 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 януари, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 26-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на черния дроб, кръводаряването и донорските процедури. Добре протичат профилактиката и лечението на чернодробни заболявания и проблеми с кръвта.

Красота и външен вид: Абсолютно забранени са силовите масажи в областта на бедрата, липосукцията и антицелулитните процедури на бедрата и седалището. Можете да подстрижете косите си.

Хранене и диета: Днес лесно можете да се отървете от тежестта в корема, като приемате повече билкови чайове с малко лимон, както и по една чаша вода преди хранене. Не прекалявайте с плодовете и избягвайте бобовите храни. Хапвайте умерено, без да преяждате. Денят е подходящ за стартиране на диета.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12.45 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Стрелец и повдига жизнения ни тонус, дарява ни с добро настроение и оптимизъм. В сутрешните часове Луната и Меркурий са в хармоничен аспект. Проведете всички важни разговори в това време, за да ви носят успех и да преминат без напрежение, което е характерно за следобедните часове, когато Луната и Венера са в квадратура. Овладейте го, за да нямате проблеми в общуването и денят ви да премине спокойно и благополучно.

 

ОВЕН

Успокойте страстите

 

Нервни сте. Очакват ви трудности, защото не успявате да укротите своя гняв, който в момента е насочен към всички хора, ограничаващи личното ви пространство. Не прибързвайте. Трудностите не са съвсем преодолими, а днешният ден изисква да успокоите страстите, преди да предприемате каквото и да било.


ТЕЛЕЦ

Силен ден

 

Очаква ви силен ден въпреки вътрешното напрежение, което чувствате. Емоционалният дисбаланс e предупреждение и в хороскопа ви за понеделник. Не преписвайте своите вини върху чужди хора, а поемете отговорността за тях. Бъдете внимателни, когато правите капиталовложения. Ще ви измамят. Не рискувайте.


БЛИЗНАЦИ

Големи очаквания

 

Превръщате се в център на емоции, но те могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. Направете равносметка на отминаващите дни преди обяд. Следобедните часове идват с надеждата за едно ново и успешно начало, което можете да положите до няколко седмици. Очакванията ви са големи.


РАК

Пред дилеми

 

В понеделник се стремите към стабилност и хармония, която така и няма да получите. Изправени сте пред дилемата дали да не погазите своите лични принципи в името на всеобщото благо, или да запазите достойнството си, но обръщайки гръб на всичко, което е в разрез с вас. Очаква ви труден ден. Не вземайте решения.


ЛЪВ

Ново начало

 

Понеделник е ден, който ви поставя пред начало на нов етап от живота ви. Въпреки липсата на енергия вие се справяте добре с работата си. Личният ви живот също предстои да претърпи реформи. Необходимо е да вземете някои важни решения и да преодолеете страховете си от промяна. Без нея нищо няма да се случи.


ДЕВА

Време за разчистване

 

За да започнете нещо начисто в живота си, е необходимо да изхвърлите всичко ненужно, всичко, което ви е тежало до момента. Така е и в сферата на взаимоотношенията, където също е важно да направите сериозна чистка. Около обяд един човек, който е неискрен с вас, ще ви даде знак, че е време да си отиде от живота ви.


ВЕЗНИ

Отворени врати

Днес сте подвластни на обстоятелствата около себе си и те определено са във ваша полза. Без да правите каквито и да е било усилия, попадате на врати, които се оказват отключени за вас. Влезте смело. Имате нужда да обогатите знанията си в определени житейски направления. Можете да стартирате подходящо обучение.


СКОРПИОН

Не рискувайте

 

Подхождате прекалено авантюристично към всички свои инвестиции и днес може да си докарате сериозни загуби, ако не овладеете желанието си за бърза и незабавна печалба. Тя няма как да падне от небето, а за нея ще трябва да положите сериозни усилия. Така че хазартът и залозите не ви вършат работа в случая.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете активни

 

Усмивките и доброто настроение са част от прогнозата за днешния ден при вас. Вие сте в отлична кондиция, а и имате амбицията да се заловите с нещо важно. Да промените нещо от своето ежедневие. Ще ви се случат доста хубави неща и колкото по-активни сте, толкова повече промени можете да нанесете на платното на живота си.


КОЗИРОГ

Не спорете

 

Не подценявайте трудностите, които са се появили в живота ви към този момент. Преценете добре техния истински характер. Все още не е дошло времето за нов старт или действия, които да ви донесат промени. Не спорете с хората срещу себе си. В момента е невъзможно да наложите мнението си над тях.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете искрени

 

Чувствате се добре. Въпреки липсата на енергия сте изпълнени с очаквания за нещо хубаво, което предстои във вашето бъдеще. Направете първи стъпки към успеха. Днес бъдете искрени към всички, които искат да чуят истина от вас. Ако няма как да споделите нещо, просто си премълчете. Но не казвайте лъжи.


РИБИ

Амбициозна програма

 

Започвате етап на градеж във вашия професионален живот. Днес там са насочени повечето от вашите най-големи планове и амбиции. Още в сутрешните часове започвате с график, който се оказва доста амбициозен за изпълнение. Това е причината вечерта да се приберете уморени и без капка енергия за емоции със семейството.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте талантливи Водолеи, които не са достатъчно борбени и затова успехите ви в живота не са толкова изразени, колкото ви е заложено по съдба. Страховете ви са предизвикани от детските години, когато сте срещали немалко трудности и сте станали прекалено предпазливи. Винаги има един момент, в който се учите на борбеност и колкото по-рано дойде той, толкова по-добре за вас. Иначе сте обичливи, добронамерени и отзивчиви и често помагате на близките хора повече, отколкото трябва.

Навлизате в година на себеанализ и преоценка на изминалите девет години. Сега не е време за активни действия, а за ретроспекция и изводи. Мнозина ще учат през тази година и ако го направят, то ще са избрали най-доброто време за това.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли и кожата.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *