Горещи новини

Лясковчанин спечели Tesla Model 3 от МЕТРО

ИЗВЕСТНИЯТ ЛЯСКОВСКИ РЕСТОРАНТЬОР ПЕТЪР НЕШЕВ, СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА МЕТРО В ЧЕСТ НА 20-ТА ГОДИШНИНА НА КОМПАНИЯТА. 56-ГОДИШНИЯТ ПЕТЪР НЕШЕВ ПОДКАРА УНИКАЛЕН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ НА ИЛЪН МЪСК Tesla Model 3, след като бе изтеглен сред 270 000 клиенти на веригата на едро. Всичко, което участниците трябваше да направят, за да се борят за уникалния автомобил, бе да сканират своята МЕТРО карта на входа на някой от магазините на търговската верига до 31 декември, за да се включат без пазаруване в томболата.

Щастливецът събра очите на посетителите в хипермаркета на компанията във Велико Търново в петък. Около 11 часа той пристигна с него и зареди в разположената точно пред входа зарядна станция за електрически модели. Във великотърновския обект на компанията  до броени дни ще се внедри и соларна система на покрива, от която ще могат да се захранват електрически и хибридни автомобили.

„Вече 20 години съм клиент на Метро, занимавам се с ресторантьорство от 1984 –та г. Тук намирам всичко, от което има нужда семейството и бизнесът ми.Удобно е и практично. Освен продукти , от тук съм си набавил и цялото оборудване”, разказа  Нешев. Петър Нешев е на 56 години, собственик на семеен комплекс – хотел и ресторант  “Странноприемница при Пешо”, гр. Лясковец, който се намира на 9 км от гр. Велико Търново и на 7 км от с. Арбанаси. Мечтата му винаги е била да има собствено заведение. Успява да я реализира през 2013 – годината, в която се ражда неговият първи внук Петър. „Беше ми мерак да имам свое заведение. Дълго време набирах смелост, но накрая рискувах и започнах.“ Обича да готви и го прави със сърце. Любимите му ястия са от месо, но приготвени на фурна. Това предлага и на клиентите си – гости на Лясковец и местни хора. Заведението му е популярно и като място за големи събития, но и с вкусното си обедно меню. В бизнеса участва цялото семейство. Петър Нешев е един от над 400 000 професионални клиенти на МЕТРО  – хотелиери, ресторантьори и малки търговци, които компанията обслужва повече от 20 години. През 1999 г. МЕТРО отваря своите първи три магазина – в Пловдив, София и Русе, за да постави основите на модерната търговия в България.

Най-големият търговец на едро в България отбеляза свята 20 годишнина с атрактивна кампания, в която, наред с Tesla Model 3 бяха раздадени общо 8 големи награди – апартамент на българското Черноморие, скутер Kimco, компютър Macbook Pro, екскурзии до Дисниленд, Израел, Испания, круиз до Дубай и Абу Даби. Хиляди по-малки награди достигнаха до професионалните клиенти, добавяйки още повече позитивни емоции към успешното им пазаруване в 11-те магазина на компанията.

„По случай 20 годишнината на МЕТРО създадохме дигитално колело на късмета, което бе много щедро към нашите клиенти. Чрез него раздадохме над 270 000 награди, а клиентите ни регистрираха близо 2.3 милиона участия.“, казва Димитър Вутков, директор Маркетинг на компанията. „Добрата новина е, че продължаваме с изненадите и през 2020 г. Всичко, което нашите клиенти трябва да направят, за да участват е да сканират картата на колелото във всеки от нашите магазини.“

Стилян НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *