595 четения

Девет месеца условно получи търновец, крал бикини на студентки

38-годишният мъж ще влезе зад решетките, ако повтори деянието

 

38-ГОДИШЕН, КРАЛ БИКИНИ ОТ ПРОСТИРА НА СТУДЕНТКИ, ПОЛУЧИ 9 МЕСЕЦА УСЛОВНА ПРИСЪДА СЛЕД СПОГОДБА С ПРОКУРАТУРАТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Изпитателният срок за извратеняка е три години и трябва да плати 400 лева за задигнатото бельо и над 300 лв. съдебни разноски. Р. В. е прескачал седем пъти през терасата на квартира нощем, за да се забавлява и да задига бикини и друго бельо на момичетата.

След като бил задържан, фетишистът предложил да върне откраднатото бельо, но то било негодно за употреба. Всичко е започнало през септември 2018 г., когато за първи път двете студентки, които живеят на първия етаж, установили, че част от бикините им липсват. Първо помислили, че е шега, и не подали сигнал в полицията. Това обаче се случило още няколко пъти, като дори бельо изчезнало от сушилнята им в хола. В нощта на 25 август миналата година вратата на терасата била отворена и младите жени чули шум и стъпки. Погледнали и видели мъжки крак да се прехвърля през парапета. Разкрещели се и побързали да затворят вратата. Малко по-късно той вече бил изчезнал, но те видели част от бельото си на тротоара.

Извикали полиция, но когато униформените дошли, бикините били изчезнали. Под терасата обаче открили две тротоарни плочки, с които мъжът си помагал да се покатери на балкона. Разследващите успели да установят кой е и го заловили. Психиатрична експертиза е показала, че мъжът още преди време е страдал от фетишизъм и е с лека степен на слабоумие. Можел обаче да разбира какво върши, затова може да носи наказателна отговорност. Ако осъденият условно след признаване на вината си повтори деянието, той ще трябва да влезе зад решетките.

4 коментара за “Девет месеца условно получи търновец, крал бикини на студентки

 • 21.01.2020 в 19:26
  Permalink

  Ама той е за психиатриата. Къде е адвокатът ?

  Отговор
 • 21.01.2020 в 19:35
  Permalink

  Ама той е за псиатрията, къде е адвокатът?

  Отговор
 • 21.01.2020 в 19:48
  Permalink

  ЗАЩО? не ми побликувате отношението къъм материяла?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *