655 четения

Ето кои са най-добрите и най-лошите свекърви в зодиака

Свекървите не са зли вещици. И знаейки някои особености на нейния характер, можете да предотвратите много недоразумения и да изградите отношения в най-оптималния вариант.

Свекърва Овен: когато се приближи, ще се почувствате като войник в момента на пристигането на генерала. Тя ще се появи като ураган във вашата къща, опитвайки се да поеме контрола над целия ви домашен живот.
Внимавайте, интересът й към личния ви живот ще бъде по-голям, отколкото можете да си представите. Една от основните цели на нейните атаки ще бъдат кулинарните ви способности, тъй като смята, че те не са достатъчно добри за сина ѝ.
Тя е импулсивна и иска да бъде не просто участник, а шеф – и то по всички въпроси. И затова, ако искате да спрете мощния ураган, наречен свекърва, трябва да можете да му устоите от самото начало.

Свекърва Телец: известно време тя ще се гордее със своята „любима“ снаха, но когато най-малко я огорчите, тя ще ви напомни за всяко обещание, което сте направили, което ще означава, че сте направили нещо, което не й харесва.
По своята същност тя е материалист, който може да стане ваш полезен финансов съветник. Тя с маниакално настояване ще поиска да поддържате къщата чиста и подредена.
Преди да й подарите подарък, помислете, че на първо място ще оцени не неговата красота, а полезност. Внимавайте, когато оставяте свекърва си, родена под знака на Телец, да гледате децата дълго време, тъй като има риск тя да ги развали напълно.

Свекърва Близнаци: Ако успеете да й направите добро впечатление, тогава това ще бъде сравнимо със спечелването на лотарията. Тя се отнася до типа хора, които са много трудни за разбиране, защото мисли едно, казва друго, а прави трето. Но в същото време тя е идеално подходяща за ролята на бавачка, тъй като има страхотно чувство за отговорност.

Нуждата й да се намеси в личния живот на сина си се обяснява със силна загриженост за бъдещето му. Но във вашите ежедневни отношения тя не винаги ще вземе страната на детето си. И това е не защото тя ще ви обича толкова много, а заради чувството си за справедливост или моментното настроение.

Свекърва Рак: Да започнем с факта, че тя наистина се държи като рак. Тя прави всичко бавно, крие се в къщата си при всяка опасност и започва да рони крокодилски сълзи за всяка дреболия. Постоянната й смяна на настроението я характеризира като доста обидчива личност.

Дори не се опитвайте да я заблудите, защото тя има невероятна интуиция, а що се отнася до готвенето, когато оценявате кулинарните й способности, просто използвайте такива епитети като перфектни, невероятни, вкусни. В противен случай тя ще ви постави в черния й списък за дълго време.

Тя може да изглежда твърде чувствителна, но каквото и да прави, тя гледа да бъде по-близо до децата и семейството си.

Свекърва Лъв: Тази свекърва въобще не с джакпот. На първо място, тя ще види съперницата си във вас, така че не очаквайте да чуете думи за похвала от нея. Важно е, когато изграждате връзки с нея от самото начало, за да покажете зъбите си, защото Лъвът е една от най-умните жени от всички знаци на Зодиака и има голяма вероятност тя да започне игра на разума с вас.

Тя ще иска постоянно да ви контролира, дома ви и всяка стъпка, която предприемате, защото тя просто не може да живее различно, освен ако контролира всички хора наоколо.

Основното й предимство е, че е отличен учител и въпреки голямата любов, която има към внуците си, никога няма да ги развали.

Свекърва Дева: тя е по-обикновена и разумна от онези свекърви, които се опитват да наложат своето внимание. Пътят към сърцето й минава през чистотата. Ако имате проблеми с почистването и реда в къщата, тогава тя ще е като полицай, който ще се яви, за да въведе ред в почистването.

По своята природа тя е много любезен човек и ще е добре, ако се обърнете към нея за съвет по финансов въпрос – това ще помогне за укрепване на връзката ви.

Свекърва Везни: тя ще стане вашата дясна ръка, която може да ви подкрепи във всяка ситуация, дори ако изобщо не се нуждаете от помощ. Но когато връзката се напрегне, тя отлита като пеперуда, защото не е в състояние да се справи с изложените аргументи.

Тя винаги ще бъде в добро настроение и ще харчи пенсията си за скъпи подаръци за внуците си.

Свекърва Скорпион: в този случай всичко ще зависи от вашия късмет. Тя може да бъде истинска вещица и тиранин, която ще прекъсне всяка дума, открито ще ви покаже колко не ви обича.

И не очаквайте тя да поеме неутралност, не – тя или ще ви обича от все сърце, или ще ви намрази от все сърце. И в двата случая е важно да демонстрирате истинската си пряка позиция към нея, с която можете да постигнете уважение от нейна страна.

Ако успеете да отворите картите си в самото начало, с течение на времето ще можете да видите колко чувствителна и мила може да бъде свекърва ви и колко силна подкрепа може да ви осигури във всяка ситуация.

Свекърва Стрелец: в този случай се пригответе за живот без тъща в обичайния смисъл на думата. След вашата сватба, тя ще прехвърли всичките си отговорности за грижата за сина си на раменете ви.

До нея ще се чувствате доста удобно и спокойно. И благодарение на интереса й към окултния свят, можете да седнете с нея, да пушите цигара, да пиете кафе и да чатите за астрология, класации и разказване на съдбата, което ще я зарадва.

Свекърва Козирог: тя ще се намесва само във финансовите дела на вашето семейство, защото точно това заема ума й. Много по-малко се интересува от други неща, но обича да плете и пече пайове. Но не оставяйте децата си с нея дълго, защото тя най-вероятно ще ги развали.

Ако имате нужда от финансова подкрепа, тогава можете да разчитате на нейната помощ по всяко време. Тя наистина има доста прилични спестявания, в допълнение, винаги може да ви даде добър съвет.

Свекърва Водолей: тази свекърва, чиято единствена цел е световното благополучие, дори няма да се опита да нахлуе в брака ви. Тя ще посвети цялото си време на дейности в различни благотворителни организации, асоциации и църкви.

Едва ли можете да разчитате на искрена любов от нейна страна, но във всеки случай тя ще се отнася с уважение. Но ако поискате подкрепа, тя веднага ще ви помогне.

Тя ще научи внуците си да бъдат независими и да имат мнение.

Свекърва Риби: Пригответе се за факта, че тя буквално няма да напусне къщата ви. Ключът към успеха във връзката с нея е да я държите на разстояние, като същевременно й напомняте колко е важна и ценна. Тази манипулация също ще ви даде възможност да насочите нейната енергия към образованието на внуците си и в този случай тя може да бъде много полезна, тъй като ще покаже цялата си нежност към тях.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *