Какво вещаят звездите за 22 януари, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – новолуние. Лунният ден е 28-ми. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението зъби – зъбен кариес или премахване на зъбен камък; на кожни проблеми, раздвижване на крайници след травми и счупвания.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за оформяне на педикюр и топла коламаска. Отличен е за подстригване и боядисване на косите. Можете да започнете процедури по подмладяване на организма.

Хранене и диета: Хапвайте умерено, по малко и начесто. Добре е да включите салата от пресни кореноплодни зеленчуци на обяд, а вечерта не пропускайте да овкусите салата със зехтин, който е източник на полезни мазнини.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14,15 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Козирог и е в тригон с Уран. Не ни липсва сила и мотивация за успех. Днес вземаме лесно решения и лесно подемаме важни крачки. В сферата на професионалната реализация денят е успешен и доста продуктивен. Бъдете по-внимателни в личен аспект.


ОВЕН

Без ограничения

В сряда сте силни и енергични. Не ви липсва мотивация да действате и да покорите поредния връх в живота си. Имате нужда от похвала и тя няма да закъснее. Това е ден, в който желанията ви лесно се сбъдват. Преодолейте свои вътрешни притеснения. Скъсайте с нещо, което ви ограничава, и вървете напред.


ТЕЛЕЦ

Ново начинание

Днес сте в добро настроение. Пред вас се разкриват нови емоционални предизвикателства. Вдъхновени сте от нещо ново, което предстои да ви се случи съвсем скоро. Нямате търпение да стартирате с новите си начинания. Оставете го за края на януари или началото на февруари, когато условията са най-добри.


БЛИЗНАЦИ

Изолация

Днес сте нервни и емоционални. Около вас се носят облаци от колебания и нерешителност. Търсите причина за грешките си не в себе си, а в другите хора около вас. Попаднали сте в изолация и няма как да излезете от задънената улица, ако сами не тръгнете да нищите кълбото от промени.


РАК

Продуктивен ден

В сряда вие сте настроени делово. Готови сте да свършите голяма част от задълженията, които изостанаха поради ред причини. Действате смело. Звездите са с вас и ви подкрепят. Спори ви във всичко, което вършите. Завършете вечерта с интересна среща с приятели или просто със спокойна вечеря с половинката.


ЛЪВ

Борете се

Вие също сте в добро настроение днес. Спори ви и можете да свършите доста работа, стига да не губите от концентрацията си. Денят не никак лош, ако сте активни и бодри. Няма да получите нищо наготово. Борите ли се за целите си, те ще се осъществят. Покажете своята сила и амбициозност.


ДЕВА

Послушайте съветите

В сряда продължавате с плановете за бъдещето. Кроите ги, без да се съобразявате с мнението на хората около себе си. Не зачитате чуждата гледна точка и това може да се превърне в основен проблем във взаимоотношенията ви. За да мине мирно и тихо този ден, бъдете една идея по-отворени към идеите на другите.


ВЕЗНИ

Успехът е с вас

Очаква ви натоварен работен ден, в който ще покажете всичко, на което сте способни. Умората е съвсем нормално явление и затова хороскопът обръща внимание и на вечерта, когато е и времето да разпуснете по заслужен начин – или чрез среща с приятели, или пред телевизора с половинката. Вие избирате.


СКОРПИОН

Избягвайте стреса

Чувствате се потиснати и поради тази причина често се затваряте в себе си или сте крайно агресивни до степен да наложите мнението си над останалите. Потискайте емоцията. Сега имате нужда от повече спокойствие. Избягвайте да се залавяте с работа, свързана с прекалено кратки срокове. Избягвайте стреса.


СТРЕЛЕЦ

Неочаквани приходи

Чувствителни сте, но това едва ли ще ви попречи да постигнете набелязаните цели за деня. Изберете часовете до обедната почивка за действие, защото те ще са по-благоприятни от следобедните. В личен план и във финансов аспект сряда гарантира стабилизация. Неочаквани приходи ще ви зарадват.


КОЗИРОГ

Без излишни усилия

Заради емоции и инат не сте в състояние да приложите новите знания и умения, които сте придобили неотдавна в службата. Това е основната причина за провалите ви. Възможно е да се появи на хоризонта човек, който се справя по-добре със задълженията. Не се конкурирайте с него и не хабете сили да се надпреварвате.


ВОДОЛЕЙ

Време за себе си

Днес е добре да намалите до минимум всякакви опити за показност. Не привличайте вниманието на хората с нищо, защото озовете ли се в центъра на чуждите погледи, ще се създаде ситуация за скандал. Можете да я предотвратите с мълчание, с усамотение и липса на излишни контакти. Нуждаете се от време за себе си.


РИБИ

Не губете време

Губите времето си с излишни разговори в сутрешните часове. Търсите някой, с който да убиете десетина минути в обсъждания и сладки приказки, но така работата ви изостава. В случай че сте в отпуск, това е прекрасен ден за среща с интересни хора. Но ако денят ви е делови, то със сигурност го пропилявате нелепо.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в една година, изискваща да преосмислите живота си изцяло, като приключите изостанали дела от предходните девет години. Също така ще трябва да приключите и с досадни контакти и връзки, също изостанали от предишните години. Очистете се от всякакви хора, които ви тревожат, използват и досаждат. Не започвайте нищо ново, оставете го за след 12 месеца. Сега се заемете със старите си дела.

Здраве: Възможни са чести главоболия, инфекции и проблеми със зъбите и очите. Ходете често на профилактични прегледи.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *