2073 четения

Мъж, тежащ 400 килограма, си търси 100-килограмова половинка

Арбаб Хизер Хаят, който е най-силният пакистанец, тежащ 400 кила, си търси 100-килограмова половинка, за която да се ожени, пише в. „Дейли мейл“.
Досега двадесет и седем годишният богатир бил отказал на над 200 девойки, защото били прекалено крехки за неговите разбирания. Арбаб се притеснявал да не смачка потенциалната си жена, ако тя не е надарена със съответната физика.
Родителите на пакистанеца непрекъснато му давали зор да се ожени, за да могат да си имат внуци. И Арбаб започнал да си търси булка, но в неговия случай това не било лесна работа. Четиристотин килограмовият г-н Хаят е висок 198 сантиметра. Поради тази причина бъдещата му половинка трябва да е висока минимум 193 сантиметра, за да могат влюбените да се гледат в очите.
Евентуалната булка трябва и да умее добре да готви, тъй като пакистанският исполин има феноменален апетит. На ден той консумира 10 хиляди калории. Само на закуска той поглъща 36 яйца, а след това през деня консумира 3 килограма месо, 5 литра мляко и няколко купички ориз. При това Арбаб твърди, че нямал проблеми със здравето. Той участва в международни състезания по тежка атлетика и стана известен с видео как тегли трактор с въже.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *