СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ ВЪВ В. „БОРБА”: Изабела Томова започна работа в борсата за хранителни стоки „Таро Комерс 2000“

СОБСТВЕНИКЪТ НА БОРСАТА ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ „ТАРО КОМЕРС 2000“ ООД МИЛАНКА ЛЮБЕНОВА ВЗЕ НА РАБОТА ИЗАБЕЛА ТОДОРОВА, след като в. „Борба” разказа историята на борбеното момиче от Видин. Изабела стана герой в авторската рубрика на медията „Истории за силни хора“ заради куража си да преодолява всички препятствия въпреки факта, че ходи с патерици.

От вчера Изабела е назначена като продавач-консултант във фирмата и ще се занимава най-вече с обслужване на клиентите онлайн. „Тя отлично се справя с всички програми, с които ние работим, и това й позволява да приема заявки онлайн, да ги оформя и да бъде полезна на клиентите ни. Разбрах, че искам да я наема, в мига, в който прочетох за нея във вестника. Видяхме се, патериците за мен не са никакъв проблем и щом тя каза, че може да се справи със задълженията, които ще има тук, вече бях сигурна, че имам нов служител“, коментира г-жа Любенова, чиято фирма е на пазара от 1998 г.

Изабела Томова страда от остеогенезис имперфекта, рядко генетично заболяване, което засяга костите и ги прави чупливи. От няколко години Изабела се придвижва с патерици заради лекарска грешка, допусната при операция, когато тя е била само на 12 – 13 г. Оттогава до днес младата дама е претърпяла повече от 20 операции, но въпреки това е успяла да завърши „Компютърни науки“, специалността, която е била голямата й мечта. Тя има и сертификат за завършен курс по бизнес и финанси, който е изкарала още във Видин. Курсът е съвместна програма на филиала на Нов български университет във Видин и гимназията на Изабела. В момента тя учи и английски език и работи по дипломната си работа, с която до няколко месеца й предстои да завърши магистратурата си отново във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *