Започват обучения за работа с първия по рода си интернет магазин за занаятчийски продукти FairDeal

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯТА ЗА РАБОТА С НОВАТА ПЛАТФОРМА ЗА ВИРТУАЛЕН МАРКЕТИНГ НА ЗАНАЯТЧИЙСКИ ПРОДУКТИ FAIRDEAL. Дигиталната мрежа и възможностите, които дава, ще бъдат представени на кръгла маса във Велико Търново. Форумът и обучението ще се състоят на 28 януари (вторник) в конферентната зала на хотел „Алегро“, а началото е в 10:00 ч.

В детайли ще бъде описана цялостната концепция за работните процеси на платформата за онлайн търговия, нейните предимства, основни модули и функционалности. Обучението е със свободен вход.

Община Велико Търново кани на събитието всички занаятчии и производители от Велико Търново и региона, както и всички области, попадащи в обхвата на трансграничния регион България – Румъния.

Създаването на иновативната маркетинг система е финансирано по Програма Interreg V-A Румъния – България 2014 – 2020, Приоритетна ос 4 – „Квалифициращ и приобщаващ регион“. Водеща организация по проекта „FairDeal – мрежа платформа за бърза доставка на уникални занаятчийски и фермерски продукти в района на трансграничното сътрудничество“ е Община Велико Търново. Партньори са Асоциация „Диманш“ (Румъния) (DA), Двустранната Българо-румънска търговска камара (България) (BCCBR) и Национален театър „Марин Сореску“ – Крайова (Румъния).

FairDeal е уеббазирана платформа, която ще бъде достъпна от всяка точка на света и ще скъси драстично пътя между производители и потребители. Голямо предимство e възможността за интеграцията й с доказани търговски портали. Платформата представлява софтуерно приложение, осигуряващо виртуална информация за продуктите и дейността на заинтересованите представители на целевите групи – търговци и занаятчии от трансграничния регион.

Взаимодействието между традиционни форми на промоция, маркетинг и иновативни решения цели насърчаване на предприемачеството, даване на нова насока в развитието и повишаване ефективността на малкия и среден регионален бизнес. Проектът дава повече възможности за самостоятелна заетост, трудова мобилност и надомна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *