Деветия си рожден ден отпразнува търновският клуб UN BESO

ПОВЕЧЕ ОТ 350 ТАНЦЬОРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ СЪБРАХА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ЗА ДА ПРАЗНУВАТ ДЕВЕТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА UN BESO заедно с Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева. Своите най-нови хореографии показаха танцьори от всички поколения в школата. Кулминацията в шоупрограмата обаче бяха децата на UN BESO art & dance center, които само преди месец спечелиха повече от 20 купи и медали от Петия национален конкурс „Звезден сблъсък“. Своите най-добри хореографии показаха и момичетата от класовете по балет.

Дипломи за успешно завършен девети семестър от танцувално следване получиха Дарина, Ваня и Иглика от своите ученици, които всяка година изненадват трите момичета с артистични и красиви подаръци. Тази година танцьорите, събрани в „Академията на танцуващите бесове“, връчиха студентска книжка на трите инструкторки от UN BESO, както и специална стипендия за организирането на летния фестивал Un Beso Fiesta.

След това партито продължи до сутринта.

Танцовата школа UN BESO е основана през 2011 г. от Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева. Школата събира на едно място различни дейности, като знаковите за UN BESO латинотанци – салса, бачата и кубинска салса, заедно със занятия по зумба, пилатес, народни танци и занимания за деца по латинотанци, народни танци и класически балет. За своите девет години клубът се утвърди като предпочитано място на великотърновци за забавление и отмора, докато учат стъпките на любимия си танц.

Графика на тренировките и повече информация за школата можете да намерите на адрес www.unbeso.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *