1057 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 24 – 31 януари

Здраве: Петък и събота: Възможни са проблеми с кръвообращението. Обличайте се според времето и температурите, посетете спорт, за да активирате кръвообращението. Дните не са благоприятни за вадене на зъб. Неделя и понеделник: Не си внушавайте болести. Отдайте се на релаксиращи мисли. Не приемайте лекарства без причина. Вторник, сряда, четвъртък: Не претоварвайте очите с прекален престой пред телевизора или компютъра. Възможно е да почувствате главоболие, а хората с хронична мигрена д обострят заболяването. Прекарвайте повече време на чист въздух и си направете приятни разходки, които да ви разведрят.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, ако искате да забавите растежа; вторник, сряда, четвъртък, ако желаете растежът след това да се ускори. Неблагоприятни дни: неделя, понеделник. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: неделя, понеделник. Има опасност от поява на обриви по кожата след процедурата. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за поставяне на обеци и татуиране на тялото: петък и събота. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези СПА процедури.

Хранене и диета: Луната е нарастваща и диетите, започнати по това време, ще дават по-бавни ефекти. Въпреки всичко, не се отказвайте, щом сте си набелязали да минете на разпускащ хранителен режим. Ограничете храните с животински мазнини. Увеличете приема на боб, нахут, леща, киноа и елда, за да балансирате приема на белтъчини и полезни вещества, които обикновено си набавяме чрез приема на месо. Заложете на по-нискомаслените млечни продукти за свежест и тонус.

Основни звездни аспекти: Днес е добре да завършите започнати и изостанали през януари дела. Потушете напрежението и съберете сили за новите си инициативи и начинания. Обнадеждете се. Да внимават всички, родени във Водолей, Риби и Овен. Това е тяхната важна седмица . Не е маловажна седмицата и за всички останали представители. Тази вечер в 21,14 часа настъпва новолуние във Водолей. Освободете се от излишните притеснения, поговорете с близките и приятелите, поискайте опрощение. В понеделник Венера е в съвпад с Нептун в Риби и в квадратура с Марс. Нараства чувствителността ни и е възможно да се обиждаме и от най-дребното, което ще ни накара и да нападаме несъзнателно, за да се защитим от хората, които са ни обидили. Седмица на размисли, прошка, сриване на старото и изграждане на новото. Това ни чака в края на януари, първият месец от новата 2020-а година.


ОВЕН

Затворени в себе си

Предстои ви тежък и трансформиращ период. При вас всичко в следващите дни ще се случва на дълбоко психологическо ниво. Това е и причината да бъдете затворени в себе си, да не разказвате за своите притеснения, страхове, чувства и емоции. Просто се отделяте от обществото и това става без да го искате. Без да е целенасочено. Имате нужда от своето си време, от време, в което да се отдадете на размисли. Направете си равносметка. Напишете на лист всички неща, които искате да промените в живота си през следващите шест-осем месеца. Това ще се превърне в планът ви за действие за съвсем близко бъдеще.


ТЕЛЕЦ

Променете се

В делово отношение ви чакат явни трансформации, които вие преживявате на подсъзнателно ниво. Сега е времето да преживеете големи разочарования от хора, на които имахте сериозно доверие. В същото време съзрявате приятна компания, подходяща за разговори и общи действия оттук насетне. Простете на онези, които са ви наранили или излъгали. Продължавайте напред без да таите злоба и мъст. Напишете на лист всичките си идеи за идните шест-осем месеца и превърнете този списък в план за действие за близкото бъдеще. Очевидно е, че животът ви се променя, направете така, че промените да са в положителна насока.


БЛИЗНАЦИ

Прицелете се

По всичко личи, че сте се заели доста сериозно с професионалната си реализация. Там правите най-смелите промени, изявявате се като творци на бъдещето си. През тази седмица имате възможността да се простите завинаги с една идея в професионалното направление, която не ви позволи дълго време да помислите за промяна и нова реализация. Идея, възпираща хода ви напред. Време е да я захвърлите в миналото и да прегърнете новите възможности. Сега в живота ви настъпват положителни промени и ако не го усещате, можете просто да ги предизвикате. Седнете и напишете на лист поне десет цели, които да постигнете в идните шест-осем месеца. Ефектът ще е поразяващ.


РАК

По изцяло нов път

Намирате се в благоприятен и ползотворен период. Промените около вас никак не са случайни. Те са резултат от мощни звездни конфигурации, помитащи стихийно старите и застарели вече принципи, за да поставят в живота ви нови ценности, идеали и цели. Не пропускайте възможността да простите на хората около себе си в неделя. Това ще освободи и тях, и вас от излишното чувство за злоба и мъст. Стремежът да бъдете по-добри, чувствайки любов и мир в себе си, ще ви отведе на изцяло нов път. Пътят е хармония и взаимно разбирателство. Не пропускайте да напишете на лист всичките си желания и амбиции за близко бъдеще – за идните шест-осем месеца. Планирайте и не се страхувайте да прощавате.


ЛЪВ

Простете

В последно време осъществихте доста разговори и срещи с хора, които не бяхте виждали от дълго време. В служебен аспект ангажиментите ви се натрупаха и създадоха хаос в уж подредения ви професионален живот. Тази седмица има за цел да трансформира мисленето ви. Ще потънете в дълбоки размисли без да го искате. Попадате в ситуации, които ви дават повод да се обърнете назад или да се вгледате сериозно и навътре в себе си. Преоценката е повече от задължителна, защото ако не я направите, едва ли ще можете да продължите напред с чиста съвест във февруари. Простете и потърсете прошка за всички грешни ходове – и ваши, и чужди. Това ще ви освободи от излишни негативни мисли.


ДЕВА

Хармония с близките

През този период ще имате възможността да посеете семената на съвсем естествено и логично подобрение в отношенията с най-близките си хора. В настоящия етап това е жизнено важно, за да постигнете желаната хармония. От друга страна, моментът вещае подемане на нова дейност при някои, която ще се окаже печеливша. Даването на прошка и искането на такава е сред важните дела, които трябва да свършите на всяка цена. Направете го със сърцето си и се освободете от излишните негативни емоции, свързани с таенето на злоба и мъст. Напишете на лист всичките си желания и цели, достойни да гоните в идните шест-осем месеца.


ВЕЗНИ

Чака ви работа

Ползотворната работа, която свършихте през тази седмица, ще продължи и през идните дни. Вие сте се заели с по-дългосрочни цели и няма как да не работите по делата си още дълго време. Следващата седмица обаче при мнозина засяга темата за професионалната реализация. Безработните също се радват на големи шансове, защото имат късмета да намерят реализация. Не губете надежда. Дори и бавно, всичко ще се нареди във ваша полза. Простете и потърсете прошка за своите грешни ходове. Заживейте в мир и хармония с хората около себе си. Напишете на лист всичките си желания и цели, които искате да гоните в следващите шест до осем месеца.


СКОРПИОН

Късате със старото

След една доста изтормозваща и трансформираща седмица, вие се чувствате изтощени от излишни психически атаки срещу вас. Имате нужда да опитате нещо ново, да направите важни промени, да скъсате със стари и неработещи принципи. Имате възможност да се изправите срещу миналото си и да поправите някои негативи в него. Сега можете и да прегърнете плановете си. Напишете на лист всичките си цели и амбиции, които желаете да реализирате в идните шест до осем месеца. Дарете близките си с със своята искрена прошка и вие също им потърсете такава. Това ще хармонизира и взаимоотношенията ви, и живота ви като цяло.


СТРЕЛЕЦ

Не ви се говори с никого

Следващите седем дни обуславят период, изпълнен с известно очакване и напрежение по събития, които пряко засягат вашето положение, било то професионално или лично. Не всички развръзки ще бъдат положителни, но ще има и такива, които могат да ви зарадват, да са благоприятни. За целите на финансовата си стабилност е добре да си направите сметка на наличните пари в момента – личен, семеен и професионален бюджет. Преживявате известни трансформации на дълбоко психическо ниво. Това е и причината да бягате от излишните разговори. Да не сте особено контактни. Напишете на лист искрените си желания, които да реализирате в следващите шест до осем месеца.


КОЗИРОГ

Време е за промени

Тази седмица поставя важни въпроси, касаещи сферата на връзките, контактите, общуването в живота ви. Ще преживеете доста трансформиращи обстоятелства, навяващи ви на мисълта, че е време за сериозна промяна. Старото трябва да бъде загърбено, за да може да освободи място на новото, на промяната. Сега имате възможност да започнете бавни и плавни промени в средата си на живот – смяна на някои от основните приятелски среди, преместване на ново работно място, промяна в колектива. Всеки от вас според нуждите си знае, от какво точно се нуждае към днешна дата. Простете на всички свои близки и приятели за грешните им ходове в последната година. Потърсете и вие прошка от тях. Хармонизирайте взаимоотношенията си.


ВОДОЛЕЙ

Издължете борчовете

Следващите седем дни ще се окажат доста силен период за вас, защото акцентират върху действията, които желаете и трябва да предприемете. Очаквайте естествено развитие, което дори без вашето участие пак ще се случи. Бъдете внимателни с парите си, с взаимоотношенията – също. Най-вече с новите запознанства, защото сте склонни да се предоверявате прекомерно. Не пропускайте до неделя да се издължите на онези, към които имате натрупани задължения. Напишете на лист всичките си цели и амбиции за идните шест-осем месеца. Това ще ви помогне да се стегнете и да ги превърнете в реалност именно за този период от време.


РИБИ

Заредете мислите с положителна енергия

Предстои доста важна седмица за вас. Вие преживявате етап на мощни психологически трансформации, които неминуемо променят не само вътрешния ви свят, а вече и външното проявление на събитията в него. Не забравяйте, че вие диктувате битието си. Можете да променяте всичко в него, за да се чувствате комфортно и удобно. Преживейте драмите и си направете равносметка за тях. Вдигнете гордо глава и приемете живота си като дар от съдбата. Време е да имате по-голямо самоуважение, което ще повдигне и самочувствието ви. Още от днес започнете да пишете на лист всичките си цели и амбиции, желания за промени, които искате да ви се случат в следващите шест до осем месеца.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

24 януари. Отговорни, стабилни, честни и работливи, вие, родените на 24 януари. Хора, които са родени да се занимават с частен бизнес. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя завидна цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте!

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

25 януари. Не обичате да се ограничавате в дадени порядки, но това никак не означава, че поведението ви е своенравно. Вие сте Водолеи, които с освободеното си мислене желаят да влеят повече разум и мъдрост в действията си. Разкрепостени сте до толкова, доколкото виждате света такъв, какъвто е всъщност – красив, пълен с възможности и предизвикателства. Обичате да давате съвети на близките си и с това сте досадни понякога.

Навлизате в година на силни контакти, промяна средата на живот и всичко това може да ви донесе много усмивки, радост и пълнота във взаимоотношенията. Преценявайте добре всеки нов човек, който навлиза във вашето ежедневие. Избягайте от хората, които ви товарят.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако я изживеете в приятна компания и сред хора, които ви обичат и подкрепят искрено.

26 януари. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в рутинна година от живота си, която има за цел да ви срещне с преодолими трудности и да ви научи на издръжливост. Затова с много хъс и амбиция изживейте всеки миг на затруднение, за да докажете че с труд и упоритост, макар и по криволичещата стръмна пътечка, вие ще достигнете върха.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!