838 четения

Според източния календар: Какво очаква мъжете и жените от 12-те лунни знака в годината на Белия метален плъх

(Продължава от миналия брой)

Кон

1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Независима и горда, жента Кон през 2020 г. ще се изяви с целия си блясък, а желанието й да бъде свободна ще доминира над другите цели. При това става дума най-вече за финансова и професионална, а не толкова за свобода във връзките и отношенията. Тя знае как да постигне целите си и е готова да работи много, при това без да парадира. Жената Кон не изпитва необходимост да доказва на себе си и на другите, че заслужава най-високите позиции, тя просто действа. И все пак, дами, не забравяйте да отделяте необходимото внимание на половинките и близките си, за да не се случи така, че увлечени в преследването на целите си, внезапно сте останали съвсем сами…

За мъжете от знака Кон също идва време на големи възможности, като в бизнеса могат да се достигнат позиции, които са мечтани от години, но едва сега реално узряват условията за тях. Най-активните Коне през 2020 г. ще постигнат истински финансов успех, но и ще им се наложи да работят …коне. По-добри постижения ще имате, ако успеете да се справите със задачите сами. Привличайки съмишленици и партньори към своите дела, рискувате да ви откраднат идеите. Впрочем, рискувате да ви откраднат и половинката, ако не сте достатъчно внимателни.

Коза (овца)

1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Жените, родени под знака на Козата, ще бъдат емоционални и чувствени в отношенията, но това може да им изиграе лоша шега. Разчитащи обикновено на шестото си чувство, те са свикнали да се измъкват от всякакви затруднения, но през тази година интуицията ще им е полезна само при разрешаване на делови и финансови проблеми. В интимните отношения разумът трябва да доминира, да се разговаря често с партньора, за да не станат хармоничните отношения жертва на недоразумения, външна злоба и завист.

Важно е Козлите през 2020 г. да запазят емоционалността и вниманието към партньорката, в противен случай необмислени реплики и действия могат да причинят сериозни проблеми във взаимоотношенията. Също така се опитайте да ограничите разходите до най-необходимото, защото печеленето на пари през 2020 г. няма да ви бъде лесно. За да не изпадате в мрачни настроения, не се изолирайте и общувайте повече с хората. Трудностите ще преминат, а приятелствата ще останат.

Маймуна

1932, 1944,

1956, 1968,

1980, 1992,

2004, 2016

Провокативни и активни, жените, родени под знака на Маймуната, ще преминат през годината на Плъха, уверени в своите качества и възможности. През миналата година, Маймуни, постигнахте с лекота доста победи и ще започнете тази със същата увереност. Но нещата се променят и вече много ще зависи само от вас и от това дали сте готови за яка работа, или ще продължите да лежите на стари и много нетрайни лаври. Може да провалите почти всичко, постигнато през миналата година. Но в романтичната сфера ще бъдете възнаградени с пламенни чувства и взаимност.

Амбициозни, самоуверени и с активна житейска позиция, мъжете Маймуни ще да постигнат успех в работата, особено ако стартират нов бизнес. Нещата ще им се удават повече, ако предварително обмислят всички варианти и предвидят подводните камъни. За това, мъже Маймуни, ще имате нужда от компетентни съветници. Повтаряйте си, че няма как да знаете всичко и че всеки е силен в определена област. За самотните сред вас също се очертават успехи и определено трайни връзки.

Петел

1933, 1945,

1957, 1969,

1981, 1993,

2005, 2017

Жените от знака Петел ще останат верни на изискания си стил и деликатен вкус. Но имайте предвид, дами, че вашата слаба точка през настоящата година е прекалената ви мечтателност, граничеща с невъзможност да осъзнаете реалността. От облаците ще трябва да слезете на земята, за да не пропуснете да се възползвате от своите минали постижения, както и от нови обещаващи познанства.

Петлите – тези ефектни и наперени мачовци, няма да се спрат пред трудностите, които ще им се изпречат още в първите дни на годината. Само те ще си знаят какви усилия им е коствало, но за пореден път ще преодолеят трудностите с достойнство и през втората половина на годината ще получат подобаваща награда. Бизнес, финанси, здраве и личен живот – всичко ще изглежда, че се подрежда. Така и ще бъде, но за всеки случай не приспивайте бдителността си.

Куче

1934, 1946,

1958, 1970,

1982, 1994,

2006, 2018

През 2020 г. жените, родени в годината на Кучето, ще бъдат обект на специално внимание от противоположния пол. Не бива обаче да предприемате сериозни стъпки и радикално да променяте нещо в живота си – нито в личния, нито в служебния. Задоволете се с това, което имате, развийте се в посоката, която вече сте избрали, и оценете отношенията, които сте създали по-рано. Търпение е разковничето на добрия ви живот. Годината не е подходяща за драстични промени и стартиране на нови проекти, нито пък за нови връзки, които ще бъдат разочароващи и нетрайни.

Целенасочените, упорити и постоянни мъже Кучета могат да разчитат точно на резултите, които са постигнали. Всичко зависи от вас. Ключът към вашия успех, Кучета, са изключителната ви интуиция при решаването на проблеми и неуморният ви бизнес хъс. Тези качества ви помагат и в личния живот – вие сте образцовите семейни хора. В тази сфера през годината всичко ще бъде надеждно и стабилно.

Глиган (свиня)

1935, 1947,

1959, 1971,

1983, 1995,

2007, 2019

Жените, родени в годината на Глигана, често ще проявяват своята дружелюбност и лоялност към другите и затова съвсем заслужено ще постигнат приятни и дълго желани промени в личния живот. Самотните представителки на този знак определено ще срещнат любовта си. Но доверчивостта ви и прекалената доброта могат да ви подведат, когато иде реч за работа и финанси. Бъдете внимателни да не ви подведат и ако е нужно, търсете съвет при решаването на делови въпроси.

Весели, оптимистични и приятелски настроени, мъжете Глиган през 2020 г. лесно ще намерят общ език с другите. С добро и без сътресения ще се решат проблеми, свързани със служебните отношения. При това ролята на късмета няма да бъде за пренебрегване. Опитайте се да не се отказвате в случай на неуспех или липса на бърз напредък. Подхождайте към проблемите с нестандартни решения, в тях е вашата сила. В личния живот също ще се радвате на усмивката на Фортуна.

 

Как да умилостивим повелителя на годината

 

 

Белият плъх по природа е водач и командир, който се стреми да покорява всички и всичко. Но ако през 2020 г. се държим разумно, отговорно и всеки си гледа работата, неприятни изненади са малко вероятни. Добре ще бъде представителите на всички знаци да положат известни усилия, за да умилостивят властния покровител на годината и да спечелят благосклонността му. Колкото по-често се съобразяваме с неговите желания в ежедневието – при избора на цветове, дрехи и аксесоари, при приготвянето на трапезата – толкова по-често ще можем да разчитаме на помощта му.

Това, което господарят на годината не понася, е гладът. Храната трябва да бъде в изобилие, без да е прекалено префърцунена или скъпа. Семпли храни с малко подправки биха се харесали на Плъха. Добре е на трапезата винаги да се слагат сирене, ядки, зърнени храни, сушени плодове.

С подредбата на масата ще умилостивите Плъха вкъщи, а когато вършите делата си навън, можете да му се харесате с подходящо облекло и поведение. Нека ярките дрехи и бижута останат тази година в гардероба. Плъхчо обича светлите пастелни цветове (екрю, нефрит, пепел от рози), сивото и бялото, може черно, но семпло гарнирано с друг светъл нюанс, без шарки, джуфки и крещящи аксесоари. Хипарският или рокерският стил никак няма да му харесат, а за тигровите и леопардови щампи направо трябва да забравим. Бижутата трябва да са сребърни. А верижка или кожена лента с висулка сребърна мишка направо ще разтопи сърцето му.

Още няколко съвета, за да разчитаме на помощта Плъха през годината:

* Ако досега не сте имали котка за домашен любимец, не си вземайте точно през тази година.

* Въздържайте се от изхвърлянето на дрехи, обувки и мебели, а за изхвърлянето на храна направо забравете.

* Винаги имайте в шкафа пакетче ядки и зърнени храни.

* Доколкото е възможно, ограничете използването на химически средства за почистване. Заменете ги със старите бабини „препарати“ – сода, оцет, лимонов сок и кора, домашен сапун…

* Събирайте разделно боклука. Плъхът не обича при любимата му хартия да има пластмаса.

* Когато купувате подаръци за близки, тази година предпочитайте нещо хартиено или метално.

* Купувайте и подарявайте книги, списания и вестници. Заменете онлайн изданията с хартиени…

… и нека годината на Белия метален плъх бъде една от най-щастливите за вас!

(Превод от руски)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *