8 идеи за срещи през зимата

Kраят на есента и зимата са много романтични периоди. Тогава навън е студено, мокро, а когато вали сняг и красиво – няма нищо по-хубаво от това да се сгушите с партньора вкъщи, на топло. Да пиете кафе, вино и да гледате любимите си филми е истинска терапия за мнозина.  Ето и как да разнообразите излежаването на дивана и да направите зимните срещи още по-вълнуващи и романтични.

1. Отидете на пазар

Не може да прекарвате много време навън, тъй като е студено. Но, ако искате да се раздвижите и да излезете от дома – отидете в някой мол и си пазарувайте заедно дрехи, обувки, аксесоари, книги. Може да е много забавно заедно да пробвате дрехи, а и да купите подаръци за близки и роднини, ако скоро имат някакъв повод.

2. Класиката – филми вкъщи

За да е настроението още по-празнично, изгледайте отново любимите си коледни филми и вечни класики. Ще се гушкате на дивана, ще се посмеете и ще си спомните за детството. Направете и любимите си лакомства – пуканки, сладкиши, курабийки. Горещият шоколад и виното са идеални за филмовата вечер.

3. Бордови игри

Ако ви е писнало от филмите и излежаването заедно, направете вечерта по-забавна, като играете бордови игри – “Монополи”, табла и т.н. Така ще покажете състезателния си характер, а и може да се обзаложите за нещо и победителят да поиска нещо от победения.

4. Ледена пързалка

Хубаво е да се порадвате на времето, колкото и да е студено. Предизвикайте себе си, отидете на някоя ледена пързалка и се почувствайте като в един от любимите ви коледни филми. Това ще е много романтична среща, а и като карате кънки ще се сгреете и няма да усетите студа.

5. На кино

Ако обичате филмите, но не ви се стои вкъщи, отидете на кино. Там ще е топло, ще видите най-новите хитови филми и може да хапнете нещо вкусно.

6. Гответе заедно

Ако не готвите често, зимата е времето да изпробвате кулинарните си умения. Тогава прекарвате повече време вътре и имате шанс да направите любимото си ястие.

7. Замервайте се със снежни топки

Когато завали сняг, не го гледайте само от прозореца в дома. Излезте и се насладете на бялата приказка. Може да се върнете в детството, с партньора да направите снежен човек и да се завервате със снежки топки. Така също няма да усетите студа.

8. Отидете на хижа

Зимата в планината е изключително красива. Изберете някой курорт или вила на забележително място и прекарайте уикенда там. Носете си топли дрехи и храна и не стойте прекалено много време навън, особено през нощта. Но, все пак, разгледайте природата, поиграйте в снега, а после прекарайте романтична вечер в хижата.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *