560 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 януари, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Луната.

Здраве: Уязвими са стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете – области, в които също така не се препоръчва и оперативна намеса днес. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват движение, за да бъдат изразходени като енергия.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 19,23 часа. Полейте цветята и растенията с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Квадратурата между Марс и Венера тази нощ може да доведе до по-силно изявяване на егото при двойките и конфликти, които лесно могат да бъдат потушени със страст и прегръдка. Венера и Нептун са в съвпад. Не си внушавайте излишни тревоги в любовния живот, а се наслаждавайте на това, което имате до себе си.

 

ОВЕН

Владейте се

 

Очакванията са за напрегнат, но успешен ден при вас. Планетите изпитват търпението ви, особено около обедните часове. Не избухвайте и дръжте нервите под контрол. Владейте се и всичко ще бъде наред. Занимавайте се с интелектуална дейност, с четене и образователни занимания.


ТЕЛЕЦ

Починете си вечерта

 

Денят е благоприятен за вас, въпреки че на работното място се разиграват стряскащи сценарии около обяд. Няма нищо фатално, ще влезете бързо в нещата и ще овладеете обстановката за няколко часа. Повече спокойствие ви чака вечерта, която е добре да споделите с половинката. Не излизайте с приятели.


БЛИЗНАЦИ

Нови знания

 

И вие следва да се огледате в новата обстановка, в която попаднахте в последно време. Днес на работното място не вземайте важни решения. Ще се окаже, че имате пропуски в знанията, които лесно можете да запълните чрез обучение и курсове. Ето как ще се впишете и в новата среда, в която вече живеете.


РАК

Творчески ентусиазъм

 

Очаква ви благоприятен ден, дарен с енергия и творчески ентусиазъм. Понеделник е доста добър за интелектуални занимания, за ангажименти, свързани с книги, четене, говорене на различни теми. Само около обяд внимавайте, защото сте прекалено ангажирани с проблемите на чуждите хора. Това ви вреди.


ЛЪВ

Изгответе бюджета

 

Възможностите около вас в последно врем не бяха никак малко и ако сте се възползвали, това е прекрасно за вас. Ако сте ги пропуснали, можете да се сърдите единствено на себе си. Днес е важно да обърнете внимание на своите дългосрочни финансови планове. Наредете бъдещите си бюджети и разпределете средствата.


ДЕВА

Административна работа

 

Говорите спокойно, мислите целенасочено и използвате широка аудитория, за да изложите своите идеи и цели. Можете да използвате този ден за административните си работи, за занимания с държавни институции и уреждане на бюджетни нередности. Доверете се на половинката да избере филм и го изгледайте заедно.


ВЕЗНИ

Нещо ви куца

 

Днес сте особено напрегнати заради взаимоотношенията си с колегите или с хората от близкия приятелски кръг. Не сте съгласни с мнението на околните, но не си служите и с деликатност, за да оборите чуждите думи. Напротив, скачате яростно и често влизате в разпри. Искате да наложите мнението си, но го правете дискретно.


СКОРПИОН

Досадна нервност

 

Напрежението между хората наоколо днес няма как да не рефлектира върху вашето ежедневие. Още сутринта чувствате силна енергичност, която лесно се трансформира в досадна нервност. Използвайте деня, за да се отдадете на любима дейност. Четете и се информирайте за нещо важно. Не се ядосвайте за дреболии.


СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден

 

В този ден чувствате силна възбуда, която може да прерасне в повод за конфликти и неразбирателство в личните и партньорските взаимоотношения. Още сутринта разваляте хармонията вкъщи заради дреболия. Ако е възможно, изключете телефона си и не разговаряйте с никого. Вечерта ви очакват радостни вести.


КОЗИРОГ

Анализирате

 

В понеделник се радвате на успех, ако заложите на дейности, изискващи аналитично мислене, оценяване на активи и пасиви. Всичко, което е свързано с търсене и намиране, с анализиране на информация, ще ви спори. Вечерта изгладете взаимоотношенията с половинката, ако напоследък те не са били добри.


ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с парите

 

В края на януари бъдете внимателни в сферата на личния бюджет и доходите си. Не харчете прекомерно, за да не изкарате последните дни на месеца в заеми до следваща заплата. Не търсете вина за проблемите си непременно в половинката. Вгледайте се и в себе си, защото понякога и вие сте повод за конфликт.


РИБИ

Помагате прекомерно

 

Очаква ви един доста благоприятен ден, но все пак Луната се движи във вашия знак и ви отправя предупреждения. На първо място, уязвими сте откъм емоционална гледна точка. Съчувствате на всеки, а в службата желанието ви е да свършите и чуждите ангажименти, за да не се мъчат вашите колеги. За пореден път правите грешка.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Славите се като отворени души, с които може да се разговаря по всеки един въпрос. Чудесни сте за приятелите си, но сте лоши за своите близки. Понякога не обръщате голямо внимание на семейството си, пренебрегвате половинката си, вярвате на слуховете, носещи се на пътя и отричате думите, изговорени в дома от най-обичаните същества. Помислете си дали искате да живеете за хората навън, или желанието ви е да запазите своя личен живот здрав и щастлив. По-добре е, ако не сключвате ранен брак, а поживеете известно време с половинката и вдигнете сватба, като навършите 30.

Навлизате в рутинна година от живота си, която има за цел да ви срещне с преодолими трудности и да ви научи на издръжливост. Затова с много хъс и амбиция изживейте всеки миг на затруднение, за да докажете че с труд и упоритост, макар и по криволичещата стръмна пътечка, вие ще достигнете върха.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!