Какво вещаят звездите за 29 януари, сряда

Луната преминава от Риби в Овен в 13,50 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До 13,50 часа остават нежелани операциите в областта на лимфната система, глезените на краката, кожата, вегетативната нервна система. След този час забранени са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето. Добре протичат профилактиката и лечението на хипохондрия, раздвижването на глезените на краката, главоболие, мигрена и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: До 13,15 часа времето е неподходящо за подстригване на косите, механична и топлинна епилация, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. След това тези манипулации са разрешени.

Хранене и диета: Започнете деня си със зърнена закуска – мюсли, овесени ядки, а около 10,00 часа хапнете любим плод за свежест и енергия. На обяд изключете бързите въглехидрати от менюто си и заложете на порция месо, гарнирано със свежа салата. Вечерята ви също може да бъде от месо или риба със свежи зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Жълто, оранжево, охра и червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 9,58 часа.

Звездни аспекти за деня: Оставете сряда за вършене на рутинни задължения и довършване на нещо изостанало. Целият предобед е време с по-ниска активност. Будим се недоспали, не всичко ни спори и ако си поставим високи цели, то е вероятно те да си останат неосъществени. Затова се стремете към постигане на малките, ежедневни неща. Те ще ви доставят радост.


ОВЕН

Нови предложения

Сряда е доста благоприятен ден за вас, но няма как да не подминем напрежението, което властваше в последните два-три дни в ежедневието ви. Потърсете уединение и успокоение. Бягайте от дразнителите. Не подминавайте новите предложения, които ви чакат от обяд нататък. Отваряйте си очите.


ТЕЛЕЦ

Действате в засада

Въпреки че денят е не особено активен за всички, при вас той изразява тенденция на засилени контакти и провеждане на делови разговори. Облечете се елегантно, за да имате нужното самочувствие. Лесно ще уговорите условие по договор в сутрешните часове, защото никой не е подготвен за вашето предложение.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете търпеливи

Въпреки благоприятните звездни аспекти, сряда при вас е труден ден и се иска много търпение, за да успеете в начинанията си. Провалите ще си ги докарате вие самите, ако сте прибързани и искате всичко да се случва мигновено. Дайте нужното време на семенцата да покълнат, преди да готвите жътва. Бъдете търпеливи.


РАК

Имате време

Въпреки обърканите планове от вчера, сряда е един от щастливите ви дни. Нищо че не е прекалено активен. Вие и така му се радвате. Имате достатъчно време за себе си, за семейството, близките. А и за доизкусуряване на онова, което нямахте възможност да свършите като хората в последните два-три дни.


ЛЪВ

Неактивен ден

Инатите се и искате да постигнете максимума от себе си в днешния ден. Избрали сте си обаче момент със занижена активност и ако вие действате прекалено напористо, съдбата по всякакъв начин ще ви показва, че не му е сега времето и че хабите напразно всяко свое усилие. Пригответе се за нов старт от утре.


ДЕВА

Овладейте нервите

Не всичко ви спори и това е съвсем нормално, като се има предвид звездната обстановка днес. Вие обаче приемате прекалено лично спирачката, наложена ви от звездите. Ставате конфликтни и си го изкарвате на хората около себе си. Днес сте по-пиперливи от всякога и е възможно да развалите важни взаимоотношения.


ВЕЗНИ

Бъдете по-дискретни

В сряда сте в добро настроение. Отворени сте към всички хора около себе си, но не си давате сметка, че разказвате прекалено лични неща за своя живот и правите съпричастни не толкова близки колеги към своите семейни и лични драми. Бъдете по-дискретни. Не е нужно всеки да знае всичко за вас.


СКОРПИОН

Обмислете детайлите

И в сряда е добре да сте по-кротки и да залагате на малкото, което можете да постигнете в сутрешните часове. Задоволете се с него и се радвайте на всяка своя крачка. Мнозина от вас ще проявят апетит към едно ново предложение, което звучи обещаващо, но крие подводни камъни. Внимавайте.


СТРЕЛЕЦ

Стегнете плановете

В сряда сте в добро настроение. Проявявате желание да излезете сред обществото и да се запознаете с нови хора. Прекрасните звездни аспекти на днешния ден действат и върху вас, като ви помагат да съберете сили и да мечтаете за нови неща в дългосрочен план. Стегнете плановете си. Намирате светлинка, за която да живеете.


КОЗИРОГ

Пари

Очаквайте финансова подкрепа, връщане на заем или получаване на бонус. Допълнителното възнаграждение, което ви идва над основната заплата, е повод да се почувствате по-сигурни и спокойни за своето краткосрочно бъдеще. Парите са заслужени и идват в подходящия момент, за да подпомогнат извънредни разходи.


ВОДОЛЕЙ

Успокойте се

В сряда притежавате огромно количество сила, но и нервност, която ви кара да бъдете прибързани. Денят е прекрасен и ви среща с много нови контакти, които могат да се окажат ползотворни. Вие обаче не се представяте по най-добрия начин, защото сте напрегнати. Успокойте се и всичко ще се нареди благоприятно.


РИБИ

Вие сте си виновни

Предстои ви емоционален и нестабилен ден. На мнение сте, че всичко и всички ви пречат, за да осъществите своите планове. Донякъде е така, но вие самите го позволихте. В последните дни помагахте на другите, а вашите задачи и цели останаха загърбени. Преценете добре – другите ли са виновни, или вие самите?


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте толерантни и отстъпчиви хора. Често се съобразявате с чуждото мнение и не проявявате егоизъм. Причината е в датата, на която сте се родили. Тя обаче, от своя страна, ви поставя между чука и наковалнята. Мисията ви в този живот е да се научите да отстоявате мнението си, ясно да заявявате своите желания и да се борите. Бъдете вироглави и не отстъпвайте, когато видите трудност пред себе си. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.