Какво вещаят звездите за 30 януари, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-ми. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, също за боядисването им. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Синьо, червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 10,42 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и ни придава импулсивност повече от обикновено. Днес сме по-припрени, сприхави и нетърпеливи. Квадратурата й с Юпитер е знак да бъдем малко по-прозорливи и да се опитваме да преодоляваме противоречията, а не да се забъркваме в още по-големи такива.


ОВЕН

Помолете за услуга

В четвъртък сте емоционални и неотстъпчиви. Налагате мнението си на всяка цена и искате другите да го възприемат неоспоримо. В сутрешните часове сте решени да свършите колкото се може повече работа, но ангажирате и колегите си със себе си. Помолете ги за услуга, а не им натрапвайте ангажиментите си.


ТЕЛЕЦ

Няма почивка

Запланували сте да свършите цялата си работа преди обяд, когато чувствате, че сте най-активни и можещи за тази цел. Следобеда сте си оставили за почивка и релакс. За съжаление, плановете ви се объркват и следобедът също ще бъде толкова натоварен, а почивката ще бъде в някой от следващите ви дни.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

Днес говорите много, а хората ви слушат и изслушват внимателно. Чувствате се великолепно, защото сте център на словесното внимание. Е, ще има и такива, които ви кимат с глава и се усмихват от куртоазия и уважение. Няма нищо, важното е, че никой не ви противоречи. Вечерта прекарайте в компанията на приятели.


РАК

Давайте по-кротко

На работното място правите хиляди компромиси, за да върви работата ви спокойно и напред. Дори сте склонни да вършите ангажименти, които не са във вашата длъжностна характеристика. Прекаленото отдаване в полза на другите ще ви изтощи и измори, а накрая се оказва, че не е трябвало да помагате толкова много.


ЛЪВ

Позитивен план

Не давайте съвети и не се месете там, където никой не ви е попитал, за да запазите добрия тон между вас и колегите през целия днешен ден. Имате нужда от обновление. Започнете да четете нова книга, която ще ви даде ценни житейски идеи, а и до голяма степен ще започне да променя начина ви на мислене.


ДЕВА

Без тревоги

Днес работите повече, за да получите повече и така да заздравите своето финансово състояние. В момента страдате от чувство на безпокойство, че спестяванията ви се топят, а вие няма какво да направите в такъв случай. Не се панирайте излишно. Всичко ще си дойде на мястото през февруари. Бъдете спокойни.


ВЕЗНИ

Не налагайте мнение

В желанието си да стабилизирате взаимоотношенията вкъщи, в любовта, на работното място, в бизнеса вие днес ставате досадни с приказките си за съвършенство и мир. Не налагайте мнението си, просто го споделете и оставете хората, които имат нужда от него, да се вслушат. Това е ключът към успеха.


СКОРПИОН

Работата ви успокоява

Изпълнете днешния ден с активност и действие. Бездействието и мързелуването ще генерират във вас излишна нервност, която би ви направила избухливи и заядливи към колегите, приятелите и близките. А точно сега не ви е нужно да съсипвате хармоничните си взаимоотношения с тях.


СТРЕЛЕЦ

Активни действия

Движението на Луната в Овен е причина да чувствате прилив на сили и енергия. Ентусиазмът ви се умножава във всеки час и вие сте напът да предприемете нови действия. Хрумват ви добри идеи, които също можете да реализирате в скоро време. В сферата на любовта ви се случва нещо хубаво и запомнящо се.


КОЗИРОГ

Потърсете помощ

Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако не сте в състояние да се справите сами с възложените ви задачи. Не позволявайте на амбицията и инатът ви да провалят добрите възможности, които ви носи този ден. Радвате се на активност, но сте се заели с много задачи и е възможно не всички да свършите подобаващо.


ВОДОЛЕЙ

Лесна плячка

Отворени сте към нови запознанства, но не си давате сметка, че някои от тях са неподходящи за вас към момента. Сега сте лесна плячка, ако някой иска да се възползва от добротата и отзивчивостта ви. Лесно подавате ръка, лесно съчувствате и вършите чуждата работа, ако ви помолят. Помислете за себе си.


РИБИ

Изгответе бюджета

В края на януари е време да направите равносметка на приходите и разходите си за месеца. Изготвянето на баланса е важна част от днешния ви ден, за да прецените възможностите си през февруари. Вечерта прекарайте спокойно в домашна атмосфера. Не ви е нужно да сте сред шумна и голяма тълпа.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Като представители на знака Водолей, още повече – родени на 30-о число – от вас се очаква да бъдете много контактни, отворени към света и отдадени на обществото хора. Невинаги обаче сте такива, а напротив – често обичате да се затваряте в себе си, за да преживявате мигове на самота, вглъбеност в себе си и различни анализи. Носите велика духовност в себе си, натрупана през предходните прераждания. Парили сте се от хората и от тяхната склонност да ви предават. Така се е случвало, защото сте били доста доверчиви. Сега обаче рядко се доверявате и го правите единствено на своите най-близки. Понякога сте трудно контактни и предпочитате да си стоите сами. В компания ви трябва малко повече време, за да се отпуснете и да започнете нормален разговор.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете коленете.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *