1366 четения

Кола удари 13-годишен на зебра в Г. Оряховица

13-годишно момче е било блъснато от автомобил на пешеходна пътека в Г. Оряховица. Сигнал за случая е получен около 13 ч. в четвъртък. По първоначална информация лек автомобил „Тойота“, управляван от 66-годишен, е блъснал пресичащото пътното платно момче на обозначено за целта място. Малко по-късно след инцидента детето е освободено след преглед за домашно лечение само с натъртвания. Заради това произшествието било обработено по административен ред.

Сн. Пламен Димитров

2 коментара за “Кола удари 13-годишен на зебра в Г. Оряховица

 • 30.01.2020 в 17:09
  Permalink

  следващия път като пресича да не спи а да преценява колите, че този на 66 години нито рефлексите са му рефлекси нито погледа му е орлов. За Горна Оряховица всеки втори шофьор е в пенсионна възраст, с ниски пенсии и съответно със стари коли в лошо техническо състояние.

  Отговор
  • 31.01.2020 в 21:21
   Permalink

   Детето е спало беше към края на пешеходната пътека тоя възрастен човек като не вижда къде е тръгнал и то посред бял ден не вижда колата му не е стара не нападайте детето като не сте видели какво е станало аз бях там и видях всичко шофиьора не е за оправдаване но най вече благодорение че детето е живо и здраво

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *