30345 четения

Президентът Румен Радев инкогнито в Арбанаси, хапна порчини със свински карета и салати, докато му вадят СРС-та

Президентът на Република България ген. Румен Радев пренощува в Арбанаси във вторник, научи „Борба“. Държавният глава и голяма част от неговия екип са останали в комплекс „Болярско село“ на път от Разград за Габрово, където е изнесъл лекция. В Арбанаси Радев посрещна и новината, че за пръв път в историята на България прокуратурата разпространи запис от телефонен разговор, в който се смята, че участва действащ президент. Аудиофайлът, направен със специални разузнавателни средства (СРС), представя разговор между него и командира на Военновъздушните сили (ВВС) генерал-майор Цанко Стойков и засяга проверка на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) за назначаването на съпругата на президента Десислава Радева за пиар на ВВС през 2014 г.

Според домакините президентът е бил спокоен и в добра кондиция. Вечерта не е стоял до късно и е вечерял специалитет „Порчини“, който включва свинско бонфиле с манатарки, както и свежи салати. Не е отказал снимка на никого от персонала. Визитата му не е била официална и не е била обявявана никъде. Това е второто му подобно посещение в Арбанаси в рамките на година, като винаги е отсядал на едно и също място.

Стилян НАЙДЕНОВ

3 коментара за “Президентът Румен Радев инкогнито в Арбанаси, хапна порчини със свински карета и салати, докато му вадят СРС-та

 • 29.01.2020 в 16:11
  Permalink

  Да е здрав и щастлив , дано да постигне по добър живот , за сиромашията …..

  Отговор
 • 30.01.2020 в 10:56
  Permalink

  Добрият живот за сиромашията зависи от червените капиталисти…. За себе си Радев вече е постигнал добрия живот, и за Десито също….

  Отговор
 • 02.02.2020 в 13:44
  Permalink

  Били с бившия ректор на Университета Пламен Легкоступ. Кака Бистра и кака Деси на една маса – на водчица, Зельоная-марка-Кедрова.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!