Дневен хороскоп. Прогноза за 3 февруари, понеделник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 13.28 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 11-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: До прехода на Луната в Близнаци са нежелани операциите в областта на гърлото, гласните връзки, горните дихателни пътища, сливиците и щитовидната жлеза. След това – на белите дробове, бронхиалната система, кръста. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гласните връзки, гърлото, ангина.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да ги боядисате и накъдрите. До 13.28 часа благоприятно се повлияваме от лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма. След този час масажите е добре да бъдат с ароматни масла за релаксация и отнемане на стреса.

Хранене и диета: Хранете се диетично, в разумни граници и количества. Не пропускайте да включите в менюто си кореноплодни зеленчуци, които са в изобилие през есенния сезон. Варивата или печивата от тях са прекрасна храна за днес. Вечерта овкусете салатата със зехтин и консумирайте маслини.

Цветове, носещи късмет: Зелено, кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 12.24 часа.

Звездни аспекти за деня: До 13.27 часа Луната не сключва аспекти с останалите планети и времето е благоприятно за по-рутинни дейности, а не за нови начинания. В следобеда чувстваме прилив на сили и енергия. Луната навлиза в Близнаци и активира желанието ни да общуваме и научаваме нови неща, да се сдобиваме с информация. Днес говорете с много хора и не се затваряйте в себе си.

 

ОВЕН

Говорете истината

 

В желанието си да блестите и другите да ви се възхищават днес е възможно да изречете лъжливи реплики. Последствията са ясни – или съжалявате за тях, защото сте наранили някого, или просто ставате за смях. Можете да си го спестите. Не се карайте с колегите и ако е възможно, ограничете общуването с тях.


ТЕЛЕЦ

Дълбок себеанализ

 

В понеделник сте особено напористи и често искате да се изявите като организатори на работното място. За съжаление, моментът не е особено подходящ и едва ли колегите ще последват примера ви. Вършете по-скоро своите задачи. Имате нужда да потънете в дълбок себеанализ. Направете го.


БЛИЗНАЦИ

Без заеми

 

Очаквайте трудности по пътя си. Днес ограничете действията. Колкото и хъс и потенциал да имате за поемане по нов път, той ще се окаже грешен. Избягвайте рисковете и заложете на рутината. Във финансово отношение денят е критичен. Не давайте пари назаем и също така не вземайте заеми. Ще си спестите проблеми.


РАК

Овладейте нервите

 

В понеделник ще станете обект на чужда злоба или ненавист. Някой се опитва да поругае онова, което сте градили с години. Разбира се, няма шанс да успее. Избягвайте споровете и не се замесвайте в скандали с хората около себе си. Ще попаднете в ситуации на конфликти, но овладейте нервите.


ЛЪВ

Идеята си струва

 

Професионалните ви възгледи стават все по-високи, след като и днес мислите изцяло за работа. От няколко дни ви се върти идея, но не е сега времето да я превърнете в реалност. Не при всички нещата ще станат бързо, затова е нужно да се заредите с търпение и кураж. В личен план сте прекалено нервни, избухливи.


ДЕВА

Сложен ден

 

Моментът, в който се намирате, е изцяло отдаден на служебните ви ангажименти и нищо друго не бива да разсейва вашето внимание. Сега сте изключително натоварени, но ще бъдете възнаградени за труда си. Имате нужда от емоционално разпускане. Изберете любим филм и го гледайте със семейството си.


ВЕЗНИ

Нови партньорства

 

Въпреки че днес успявате да постигнете целите си хармонично, не са изключени моменти на конфликти и пререкания. Някои ваши мнения подлежат на оспорване. Приемете чуждата гледна точка. Не е лошо и да помислите за нови контакти и партньорства. Днес преценявате накъде да насочите своето внимание.


СКОРПИОН

Повишение на доходите

 

Благоприятен, но и изпитателен, денят се оказва интересен и дори интензивен за по-голямата част от вас. Не се предоверявайте и гледайте да участвате пряко в делата, които ви касаят. Професионалният ви ден ще бъде наситен с възможности, някои от които за повишаване на доходите. Те ще дойдат в следобеда.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

 

Усещате подкрепата на звездите, но за да задвижите колелото напред, е важно да положите усилия. Усилия, с които да докажете желанието си за напредък. Днешният ден е интензивен и натоварен. Вероятно ще получите изненадващо професионално предложение. Все още не му е времето, не давайте прибързан отговор.


КОЗИРОГ

С ясни планове

 

В понеделник имате ясни планове какво да правите и как точно да го свършите до края на седмицата. Това е чудесно, защото организацията е половината от успешно свършената работа. Първи работен ден от февруари! Вие сте мотивирани и готови да покорите върховете през този високосен месец.


ВОДОЛЕЙ

Добро настроение

 

Вашият понеделник обещава доста добри развития. Вие сте в приповдигнато настроение, очакващи да ви се случи нещо приказно. Не сте далеч от истината. Разбира се, преигравате в някои моменти със своята прекалена положителна нагласа, особено сутринта, когато всички са намусени и без никакво настроение.


РИБИ

Борете се докрай

 

В понеделник се чувствате неподготвени за повечето неща, които ви се случват. За съжаление, не е редно да ги избегнете, като обявите пасивно поведение. Бъдете мотивирани и се борете докрай. Ще видите с каква лекота вършите всичко, с което се заемете, в следобеда. Нужна ви е малко повече мотивация.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте дружелюбни и усмихнати хора. Перманентното ви добро настроение и оптимизмът, с който посрещате всяка неволя, са заразителни и за останалите. Вие сте позитивни и градивни личности, една желана компания, която винаги изслушва и никога не натоварва с присъствието си. Понякога обаче не попадате на точните хора. Ето от какво трябва да се пазите в живота – от лицемерието и използвачеството, които ви дебнат на всяко ъгълче.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която можете да сложите край на доста недовършени в миналото дела. Подгответе се за едно ново начало точно след дванайсет месеца, но дотогава – разчистете пътя, като се отърсите от старите неща около себе си.

Здраве: Възможно е често главоболие и проблеми с очите и зъбите. Инфекции също са често възможни.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.