Какво вещаят звездите за 4 февруари, вторник

Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 12-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробни профилактики.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите масаж на лактите, ръцете и дланите, както и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Нежелателно е посещението на парна баня. Можете да направите дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте мазнините в храните, защото сега те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте шоколад в малки количества.

Цветове, носещи късмет: Зелено, кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 13.32 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни жизнен и щастлив ден. Луната гостува в Близнаци и ни помага да общуваме свободно с хората около себе си. Да търсим информация и да осъществяваме правилна комуникация. Меркурий навлиза в Риби и ни предупреждава да не бъдем прекалено жертвоготовни, а да гледаме и своя собствен интерес във всичко, което вършим.


ОВЕН

Полезни контакти

Очаква ви силен и благоприятен ден. Още в сутрешните часове си проличава ентусиазмът ви. Планирайте вторника така, че да вместите всичките си намерения. Предстои да осъществите сериозни връзки и контакти с хора, които могат да ви подадат ръка в следващите месеци. Ще ви бъдат полезни.


ТЕЛЕЦ

Повишение на заплатата

Във вторник ще извършите правилните действия, за да предизвикате успеха на своя страна. Днес можете да осъществите контакти с хора, които ще са ви от полза за служебната дейност. Мнозина от вас тъкмо сега ще успеят да повишат позицията си в йерархията на работното място, което ще е свързано и с по-добро заплащане.


БЛИЗНАЦИ

Активен ден

Очаква ви активен и ползотворен ден. Заемате центъра на вниманието и привличате всички погледи върху себе си. Правите го независимо дали се стремите към изява, или не. Възможно е да осъществите контакт с важни хора, които впоследствие ще ви помогнат да заздравите финансовото си състояние.


РАК

Останете в сянка

Ако е възможно, постарайте се да останете в сянка от хорското внимание днес. Не се стремете да правите впечатление, защото можете да привлечете неособено благоприятни контакти. Ще се запознаете с хора, които впоследствие ще ви използват, без вие да го осъзнавате и искате. Редно е да си го спестите.


ЛЪВ

Отстоявайте мнението си

Вече съжалявате, че вчера си позволихте да сте по-дръзки с шефовете си. Днес търсите начин как да оправите положението и често работите повече, отколкото силите ви го позволяват. Освободете се от чувството за вина. Няма нищо лошо, че сте си казали мнението и че не сте подкрепили това на вашите ръководители.


ДЕВА

Ново начало

Очаква ви ведър и доста ползотворен ден. Будите се в добро настроение и изпивайки чашката с кафе, правите доста амбициозни планове за днес. Предчувствате, че можете да свършите значително количество работа. Не е изключено да поставите ново начало в деловата област. Ще е успешно и ползотворно за вас.


ВЕЗНИ

В движение

Движението на Луната в Близнаци ви зарежда със сили, енергия и ентусиазъм. Независимо дали сте на работното място, или отсъствате по някаква причина, днес ще бъдете особено забележими, активни и подвижни. Стремите се към промени и раздвижване, към нови хоризонти и начини за изява на своите качества.


СКОРПИОН

Нарушено спокойствие

Не е изключено днешният ден да ви постави в изолация от другите или по-скоро вие самите да се изолирате от тях. Не ви се говори с никого, не ви се прави нищо. Искате да се отдадете на мързелуване, но все ще се намери някой досадник, който да ви разказва нещо от живота си и да наруши спокойствието ви.


СТРЕЛЕЦ

Силен ден

Вторник е вашият активен ден. Желаете да осъществите контакти с всички хора наоколо. Говорите много, действате смело. Целеустремени сте. Успехът неимоверно ще ви следва по петите. Можете да постигнете съгласие по всякакви бизнес въпроси. Възползвайте се от този хубав ден и работете активно.


КОЗИРОГ

Много работа

Във вторник ви очаква огромно количество работа, която трябва да свършите в най-кратки срокове. Ще се справите и за целта е добре да се организирате още от сутринта. Добрата новина е, че финансовите резултати от дейността ви няма да закъснеят. Възнаграждението ще оправдае усилията, които сте положили.


ВОДОЛЕЙ

Продължавате напред

Движението на Луната в Близнаци е причина за вашето вдъхновение днес. Можете да поемете толкова ангажименти и работа, колкото самите вие искате. Вършите всяка задача с желание и хъс. За вас днешният ден протича динамично и с ясни тенденции за успех. Решенията, които вземете днес, ще са правилни.


РИБИ

Без нови задачи

Във вторник се мъчите да не правите впечатление, но по всякакъв начин привличате хорските погледи върху себе си. Мрънкате прекалено много, без да си давате сметка, че така се поставяте в центъра на вниманието. Свършете това, което имате запланирано за днес, и не се нагърбвайте с нови ангажименти.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Сами сте си избрали да се родите на 4 февруари, но това в никакъв случай не ви прави богопомазани. По-скоро обратното. В минало превъплъщение сте прегрешили нещо и сега идва времето да си заплатите за греховете. Ето защо често се случва така, че все пред вас да падат най-големите бариери, все вашите трудности да са най-непреодолими. Задачата ви е да не се оплаквате, а да се срещате лице в лице с всяка трудност с цел нейното преодоляване. Иначе сте хора, които имат бистър ум и невероятни идеи. Ако ги превърнете в реалност, можете да спечелите много пари.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която можете да сложите край на доста недовършени в миналото дела. Подгответе се за едно ново начало точно след дванайсет месеца, но дотогава – разчистете пътя, като се отърсите от старите неща около себе си.

Здраве: Възможно е често главоболие и проблеми с очите и зъбите. Инфекции също са често възможни.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *