771 четения

Вашият хороскоп за 6 февруари, четвъртък

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 14-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Уязвим е стомахът. Нежелани са операциите в областта на стомаха, гърдите, панкреаса. Добре ще протекат профилактиката и лечението на гастрит, колит, диабет, проблеми с инсулина.

Красота и външен вид: Кожата е чувствителна и не се препоръчват процедури с пилинг ефект, топла коламаска и силови масажи. Денят не е благоприятен за подстригване на косите.

Хранене и диета: Изберете пълнозърнестите култури вместо бялото брашно. Те не активират така агресивно функцията на панкреаса и предизвикват по-умерено отделяне на инсулин. Угаждайте си, но пазарувайте здравословни, немазни храни. Гответе с по-малко сол, а лютите подправки си спестете до минимум.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 14,25 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Рак ни прави по-емоционални и чувствителни, а опозицията й с Юпитер допринася следобед да сме с изострени нерви и да избухваме по-лесно от обичайното. Овладейте емоциите и ще преживеете един благоприятен и доста успешен ден. Можете да осъществите важни преговори и да ги насочите в своя полза.


ОВЕН

Не се ядосвайте

Често съжалявате за стари дела, които сте могли да свършите по по-различен начин. Настроени сте творчески, но и сантиментално. Не се ядосвайте за неща, които не можете да промените, а се концентрирайте върху по-важни цели. Днес обърнете внимание на семейството и близките си. Направете покупка за дома.


ТЕЛЕЦ

Трудно общуване

Подобрете настроението си и отношението към всички около вас. Днес трудностите не са предизвикани от другите хора, а от вас самите. А проблемите в общуването се коренят във вашия маниер на разговор и в това, че сте готови да обвините отсрещната страна в нещо, което самите вие сте извършили.


БЛИЗНАЦИ

Щастлив ден

Настроени сте творчески и вършите всички задачи с нужното вдъхновение и импулс. Очаквайте добри финансови постъпления, които ще захранят семейния ви бюджет и ще ви дадат нужната стабилност за месеца. Денят е доста благоприятен за вас и ви дарява с енергия и ентусиазъм.


РАК

Приемете

В добро настроение сте, а и промените около вас не са никак малко. На работното място очаквайте предложение за повишение или за поемане на допълнителен ангажимент, който ще генерира и добри финансови постъпления в сметките ви. Редно е да приемете, още повече че моментът е подходящ за това.


ЛЪВ

Добра реализация

В четвъртък отново сте в добро настроение. Нещо във вас се събужда и малко по малко вие пренастройвате начина си на мислене, целите се вече по-високо и скоро всичко това ще даде своите резултати. Мнозина предстои да си сменят работата или да се реализират по-добре на настоящата през февруари или март.


ДЕВА

Позитивни емоции

В четвъртък заложете на разговорите, които подобряват настроението ви и ви даряват с позитивни емоции и положителен поглед върху света. Настроението ви днес е добро и то не бива да бъде влошавано от намусените физиономии на недоволни хора. Изберете цветното, пъстрото и позитивното.


ВЕЗНИ

Не се страхувайте

Предстои ви изключително важен и напрегнат работен ден. Ще ви се наложи да се заемете с една задача, която ви се вижда трудна, дори невъзможна за вършене. Няма как да откажете, а несигурността в това, което правите, е основната причина за вашата нервност. Успокойте се, ще се справите брилянтно.


СКОРПИОН

Подем

В четвъртък се радвате на подем. Движението на Луната в Рак ви зарежда със сили и ентусиазъм. Не пропускайте възможността да пътувате или да се разнообразите в работния ден с приятен разговор или среща с колеги, с които имате близки интереси. Съчетайте полезното с приятното.


СТРЕЛЕЦ

Починете си

Оставете се в ръцете на съдбата и не позволявайте да ви внедрят да свършите задача, без да сте го пожелали вие предварително. Не се опитвайте да помагате на хората около себе си. Днес имате нужда от спокойствие, за да възстановите силите си и своята работоспособност. Не давайте пари назаем.


КОЗИРОГ

Не се претоварвайте

Четвъртък ви носи стабилност и просперитет. Залагате на делата, които можете да свършите подобаващо, и без излишна показност отмятате задачите. Признанията няма да закъснеят. Днес поемайте точно толкова, колкото сте в състояние да свършите, и не се претоварвайте нито физически, нито психически.


ВОДОЛЕЙ

Успех в колектива

В четвъртък, освен че гледате личните си интереси, вие поднасяте и свои наскоро хрумнали идеи пред колектива. Ще бъдете приети и хората ще харесат начина ви на мислене. Днес вие също мислете за колегите си и опитайте да сформирате тим, да бъдете истински колектив. Това е важно за общия успех.


РИБИ

Добри промени

Не губете времето си в излишни разговори, които не са по същество и не ви касаят. Не проявявайте съпричастие и съчувствие към хора, търсещи някого, върху когото да излеят поредните си лични драми. Днес се концентрирайте върху своя собствен свят. Там започват малки, но доста обещаващи промени.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на хубава дата – 6 февруари. Вие сте уравновесени и последователни представители на знака Водолей. Знаете какво точно искате. Ето защо успявате да го постигнете. На моменти сте нетърпеливи и изпреварвате обстоятелствата. Това е причината успехите ви да бъдат временни. Направете така, че те да са постоянни. Вие сте от хората, за които е важно да имат семейство и уютен дом. Стремете се към тези изконни ценности, за да ги постигнете бързо в живота си.

Пожелайте си нещо хубаво, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи. Ще смените средата си на живот и се пазете да не попаднете в лапите на недоброжелатели, които да ви съсипят. Бъдете разумни.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве, ако живеете сред хора, които ви подкрепят и обичат.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!