5313 четения

Голяма загадка около новия тотомилионер – щастливецът още не е потърсил 2,2-та млн. лв.

Рекордната печалба дошла след попълване на фиш за 10,40 лв., пуснат в кв. „Бузлуджа“

 

ВСЕ ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е ПРЕДЯВИЛ ПРЕТЕНЦИИ ЗА 2,2-ТА МИЛИОНА ЛЕВА ДЖАКПОТ, КОИТО БЯХА СПЕЧЕЛЕНИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. „Сумата наистина е рекордна и не знаем кой я е спечелил. Сигурно ще се появи. Има 45 дни да го направи“, коментира регионалният директор на спортния тотализатор Ангел Колев. Той хвърли повече яснота около загадъчния щастливец, чийто късмет е една от най-коментираните теми в региона.

107-ият тотомилионер, който спечели 2 200 163 лева от играта „Тото 2 – 6/49“, е попълнил фиш за 10,40 лв. Направил го е в пункт, който се намира във великотърновския квартал „Бузлуджа“. Редовни участници, посещаващи обекта, както и самите служители, също гадаят кой е щастливецът и дали е мъж, или жена. Мнозина лансират и версията, че тя или той може още да не знаят, че са спечелили. Споделят, че в пункта има много печалби, но такава – никога. Една от версиите е, че милионерът е пуснал фишове за няколко тиража напред и чака да се извървят всичките. Старата столица не е имала тотомилионер поне от пет години насам, припомни Ангел Колев.

„Последният милионер бе отпреди пет години и беше участвал в играта в пункта на пазара. Тогава той спечели 1,2 млн. лв., но сега сумата е доста по-значителна. Пожелавам му да си ги харчи със здраве и разум“, коментира още регионалният тотошеф. В тираж осми, проведен на 23.01.2020 г., късметлия от Разград спечели деветия по големина джакпот в историята на „Спорт тото” в размер на 6 564 060,50 лева. Само преди седмица габровецът Иван Тодоров пък взе 4,2 млн. лв. В сайта на тотото са поставени снимките на всички, ударили джакпота досега, но липсва тази на търновския щастливец, показа наша проверка.

С. НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *