Иван Петков: „Все по-добре се чувствам, напролет ни трябва подкрепата на феновете“

Централният нападател на „Етър ВТ“ Иван Петков се завърна пълноценно на терена по време на зимната подготовка и контролните срещи. Таранът лекува дълго контузия в ахилеса, но вече е на линия, отбеляза и гол.

„Последният мач с корейския „Ансан” бе срещу неприятен съперник, много агресивни и груби, в България няма да се получи това и съдията няма да позволи такава игра. Изпуснахме доста положения, надявам се в първенството да ги реализираме.

В прилична форма съм, все пак 9 месеца отсъствах, все по-добре се чувствам. Тренировките са дозирани, много премерени, всичко от новия старши треньор Петко Петков е професионално и се надявам това да даде резултат. Все пак сме в средата на подготовката, има още малко време да освежим, краката са малко тежки, но с времето нещата ще си дойдат на мястото.

Нашата цел е да запазим мястото си в Първа лига. Надявам се новите момчета да оправдаят доверието и да показваме добра игра. „Етър” винаги е бил със силен колектив. Нека феновете да подкрепят отбора, както винаги са го правили. Да имат малко търпение – трябва ни тяхната подкрепа, защото всички сме заедно и имаме една цел“, коментира Иван Петков.

По неговите думи старши треньорът Петко Петков има много различен начин на работа, доста дозиран, като футболистите никога не са били претренирани или нетренирани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *