24,9 млн. искат за „Интерхотел Велико Търново“

„Интерхотел Велико Търново“ се продава заради производство по несъстоятелност. Търгът с тайно наддаване е насрочен от синдика на дружеството Венцеслава Стефанова в канцеларията й в град Русе на 5 март от 13 часа.

24 995 600 лева е началната тръжна цена.

Според обявата, качена и на сайта на Министерството на правосъдието, комплексът е с обща застроена площ 4900 кв. м, състояща се от четири блока, нощен бар и гаражи извън основната сграда.

Имотът е част от активите на изпадналата в неплатежоспособност компания „Интерхотели” АД. Споменато е, че Интерът е ипотекиран в „КТБ” АД.

За участие в наддаването се внася задатък в размер на 10% от началната тръжна цена по особената банкова сметка, обслужваща производството по несъстоятелност на „Интерхотели” АД.

Резултатът от наддаването ще бъде обявен от синдика в деня на продажбата в присъствието на явилите се кандидати на търга.

One thought on “24,9 млн. искат за „Интерхотел Велико Търново“

  • 04.02.2020 в 14:19
    Permalink

    Този Хотел трябва да се разработи както едно време. Такъв потенциал има. Дано го вземе фирма, която наистина да го превърне в бижу. Ще прилича много елитни туристи. В Търново липсва хотел с класа на обслужване.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *