55 четения

Актьорът Дейвид Шуимър иска да е следващият Джеймс Бонд

Звездата от сериала „Приятели“ Дейвид Шуимър заяви, че не би пропуснал шанса да е следващият Джеймс Бонд, когато Даниъл Крейг се раздели с ролята на агент 007, съобщи Контактмюзик.
Петдесет и три годишният Шуимър, който в момента изпълнява ролята на агент Джери Бърнстийн в комедийния сериал „Разузнаване“ по телевизия Скай 2, е насочил погледа си към друг образ на шпионин, след като Крейг за последен път се превъплъти в образа на агента на Нейно Величество в „Смъртта може да почака“.
„Ако ми бъде предложено да изпълня ролята на Бонд, което никога няма да се случи, ще се възползвам от тази възможност – увери той. – Това наистина ще е абстрактна комедия.“
Шуимър смята, че има по-добър актьор, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята. Запитан дали някой от партньорите му в „Приятели“ ще е по-добър от него в образа на шпионин, той отвърна: „Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, така че двете може да се сменят.“
Ролята на Фийби бе изпълнена от Лиса Кудроу в популярния сериал.
Шуимър наскоро довери, че не смята, че е възможно да бъде съживен сериалът „Приятели“, като се имат предвид „различните траектории в кариерите“ на участвалите в него актьори. Той обаче е на мнение, че е възможно да бъде заснета друга версия на „Приятели“ с нов актьорски състав.

Изтачник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *